Giriş Kayıt
Mario Scarpetta

Mario Scarpetta (50)


Oyuncu

Mario Scarpetta, 04 Aralık 1953 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Baba Joe (1982), La patata bollente (1979), Fatto di sangue fra due uomini per causa di una vedova. Si sospettano moventi politici (1978), (1975) Amici miei (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Mario Scarpetta, 14 Kasım 2004 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Aralık 1953
Ölüm Tarihi: 14 Kasım 2004
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Suç Oyuncu 5.8 52
1990 37 Komedi Oyuncu 6.4 254
1988 35 Komedi Oyuncu 6.4 69

Baba Joe
1982 29 Aksiyon Oyuncu 6.3 8,389
1979 26 Komedi Oyuncu 6.3 649
1978 25 Gerilim Oyuncu 6.4 669
1978 25 Dram Oyuncu 6.0 311
1975 22 Komedi Oyuncu 8.0 7,526
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023