Giriş Kayıt
John Saxon

John Saxon (87)


Oyuncu

Carmine Orrico, 05 Ağustos 1936 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1967 yılının Ocak ayında Mary Ann Saxon ile evlendi. 12 yılın ardından 1979 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Elm Sokağında Kabus (1984), Ejder Kalesi (1973), Kara Noel (1974), Ölümün Sesi (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carmine Orrico
Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1936
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
8.0 (5 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 76 Belgesel Oyuncu 7.6 471

Ben Bruce Lee'yim.
2012 76 Belgesel Oyuncu 7.4 3,953
2011 75 Komedi Oyuncu 6.8 16
2010 74 Belgesel Oyuncu 7.7 1,328
2010 Belgesel Oyuncu 8.6 5,217
2009 73 Belgesel Oyuncu 7.7 616
2009 73 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.8 1,017
2008 72 Belgesel Oyuncu 7.7 23

Kürkler
2006 Korku Oyuncu 6.4 3,483
2006 70 Korku Oyuncu 4.7 1,809
2003 67 Aksiyon Oyuncu 5.6 446
2001 65 Gizem Oyuncu 5.1 423

Bruce Lee: Bir Savaşçının Öyküsü
2000 64 Belgesel Oyuncu 8.0 3,305
2000 64 Komedi 7.2 17,140
1997 61 Aksiyon Oyuncu 3.6 176

Gün Batımından Şafağa
1996 60 Aksiyon Oyuncu 7.2 342,272

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 58 Fantastik Oyuncu 6.4 64,510
1994 58 Aksiyon Oyuncu 5.5 88,369
1994 58 Aksiyon Oyuncu 6.2 431

Hayvansal İçgüdü
1992 56 Gerilim Oyuncu 4.9 1,787

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 6.0 13,349

Maksimum Güç
1992 56 Aksiyon Oyuncu 4.4 403
1991 55 Aksiyon Oyuncu 4.9 132
1990 54 Komedi Oyuncu 5.0 641
1990 54 Aksiyon Oyuncu 4.2 416
1989 53 Korku Oyuncu 5.4 2,995
1989 53 Komedi Oyuncu 4.5 1,363

Elm Sokağında Kabus 3 : Rüya Savaşçıları
1987 51 Aksiyon Oyuncu 6.6 90,789

Çelik Bilekli Adam
1986 50 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,892

Elm Sokağında Kabus
1984 48 Korku Oyuncu 7.4 263,823

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.2 29,516
1983 Macera Oyuncu 7.0 3,839
1983 47 Aksiyon Oyuncu 3.7 2,025

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.5 42,015

Ölümün Sesi
1982 46 Korku Oyuncu 7.0 27,623

Mezarlık Cinayeti
1982 46 Korku Oyuncu 4.4 680

Doğru Yanlış
1982 46 Komedi Oyuncu 5.6 2,276
1982 46 Oyuncu 4.6 31

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,285

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.4 8,516
1980 44 Aksiyon Oyuncu 5.5 10,313
1980 44 Korku Oyuncu 4.1 805

Cehennem Dönüşü
1980 44 Korku Oyuncu 5.5 4,326

Kanlı Plaj
1980 44 Korku Oyuncu 4.5 2,868
1979 43 Aksiyon Oyuncu 5.3 450

Elektrikli Süvari
1979 43 Komedi Oyuncu 6.4 10,326
1979 43 Dram Oyuncu 5.4 2,638
1978 42 Korku Oyuncu 4.0 1,490
1977 Macera Oyuncu 6.6 9,040
1977 41 Aksiyon Oyuncu 5.8 498
1977 Macera Oyuncu 7.0 756
1977 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,286
1977 Dram Oyuncu 8.0 516
1976 40 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,824
1976 40 Gerilim Oyuncu 6.6 589
1976 40 Aksiyon Oyuncu 6.1 203
1976 40 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,144
1976 40 Suç Oyuncu 6.3 1,054
1976 40 Aksiyon Oyuncu 4.9 490
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 10,159

Kara Noel
1974 38 Korku Oyuncu 7.1 48,533
1974 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 897

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Oyuncu 7.1 13,090

Ejder Kalesi
1973 37 Aksiyon Oyuncu 7.6 113,435
1973 37 Dram Oyuncu 5.7 115
1973 37 Belgesel Oyuncu 6.3 373

Belâ Arayan Adam
1972 36 Western Oyuncu 6.4 21,301
1972 Suç Oyuncu 6.8 1,239
1970 Western Oyuncu 5.7 169

Bir Silahşörün Ölümü
1969 33 Western Oyuncu 6.2 1,639
1969 Dram Oyuncu 6.9 166
1968 32 Macera Oyuncu 5.9 149
1967 31 Western Oyuncu 5.5 318

Batida vurusanlar
1966 30 Western Oyuncu 6.2 3,575
1966 30 Korku Oyuncu 5.2 2,365
1965 29 Korku Oyuncu 5.5 873
1963 27 Dram Oyuncu 6.7 2,914
1963 Macera Oyuncu 7.6 241

Çok Şey Bilen Kız
1963 27 Komedi Oyuncu 7.0 5,421
1962 Western Oyuncu 7.6 3,185

Harp Dehşeti
1962 26 Dram Oyuncu 6.2 1,123
1962 26 Dram Oyuncu 6.9 242
1962 26 Komedi Oyuncu 6.8 5,873
1961 Dram Oyuncu 7.0 1,001
1961 25 Western Oyuncu 6.6 1,313
1960 24 Suç Oyuncu 6.3 1,804

Kanlı Soyguncular
1960 24 Western Oyuncu 6.6 441

Affedilmeyenler
1960 24 Dram Oyuncu 6.6 9,796
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,099
1958 22 Komedi Oyuncu 6.7 1,848
1956 20 Suç Oyuncu 6.3 496
1955 19 Suç Oyuncu 6.0 138
1955 Dram Oyuncu 8.1 8,834

Şöhret Delisi
1954 18 Komedi Oyuncu 7.2 4,553

Bir Yıldız Doğuyor
1954 18 Dram Oyuncu 7.5 19,722
- Komedi Oyuncu 7.1 70
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film