Giriş Kayıt
Stephanie Sawyer

Stephanie Sawyer


Oyuncu

Stephanie Sawyer, oyuncu.

Vahşi Nehir (1994), A Christmas Romance (1994), (1998) Mısır Prensi (1998), (1997) Eight Days a Week (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Boo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 6.7 6,160

Cennetin Çöküşü
2006 Suç Oyuncu 6.6 1,468

Mısır Prensi
1998 Animasyon Oyuncu 7.2 147,106
1997 Suç Oyuncu 6.0 376
1997 Komedi Oyuncu 6.0 3,522

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Oyuncu 6.5 50,377
1994 Komedi Oyuncu 6.2 913
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film