Giriş Kayıt
Tomasz Sapryk

Tomasz Sapryk (56)


Oyuncu

Tomasz Sapryk, 17 Kasım 1966 Warsaw, Mazowieckie, Polonya doğumlu oyuncu.

Küçük Oyunlar (2007), Palimpsest (2006), Wszyscy jestesmy Chrystusami (2006), Broad Peak (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Kasım 1966
Doğum Yeri: Warsaw, Mazowieckie, Polonya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu    
2022 56 Macera Oyuncu 5.9 1,530

Hırçın Kız
2022 56 Komedi Oyuncu 4.4 48
2021 55 Aksiyon Oyuncu 6.8 998
2019 53 Komedi Oyuncu 6.0 621
2019 53 Dram Oyuncu 6.3 15
2019 53 Dram Oyuncu 3.7 1,211
2019 53 Komedi Oyuncu 5.1 202
2018 52 Oyuncu 6.4 1,050
2018 52 Oyuncu 6.4 1,496
2018 52 Komedi Oyuncu 4.7 170
2018 52 Oyuncu 5.4 136
2018 52 Komedi Oyuncu 5.7 598
2017 51 Komedi Oyuncu 5.5 921
2017 51 Dram Oyuncu 5.3 226
2017 51 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 46
2016 50 Dram Oyuncu 7.6 6,192
2015 Suç Oyuncu 7.2 1,134
2015 49 Komedi Oyuncu 5.9 424
2015 49 Dram Oyuncu 4.9 241
2014 48 Dram Oyuncu 6.9 2,957
2012 46 Gerilim Oyuncu 5.6 334
2012 46 Aksiyon Oyuncu 4.1 515
2011 45 Dram Oyuncu 5.8 381
2011 45 Aksiyon Oyuncu 7.7 20,312
2010 44 Dram Oyuncu 6.0 76
2010 44 Komedi Oyuncu 2.8 1,175
2009 43 Oyuncu 4.7 246
2009 Komedi Oyuncu 3.9 19
2008 Komedi Oyuncu 5.2 370

Kalp Hırsızı
2008 42 Dram Oyuncu 5.0 291
2008 42 Komedi Oyuncu 5.5 513
2007 Komedi Oyuncu 4.8 18

Küçük Oyunlar
2007 41 Komedi Oyuncu 7.0 2,111
2006 40 Dram Oyuncu 7.2 2,592
2006 40 Gerilim Oyuncu 5.8 520
2005 Komedi Oyuncu 4.2 10

Düğün
2004 38 Komedi Oyuncu 7.7 4,597
2004 Komedi Oyuncu 6.5 69
2003 Komedi Oyuncu 4.8 270
2002 36 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,849

Kaçığın Günü
2002 36 Komedi Oyuncu 8.1 10,738
2002 36 Komedi Oyuncu 6.2 1,976

Eskimoların Yaşadığı Yer
2002 36 Dram Oyuncu 6.7 446
2001 35 Suç Oyuncu 5.7 302
2001 35 Komedi Oyuncu 6.7 3,789
1997 Komedi Oyuncu 6.6 1,265
1995 29 Komedi Oyuncu 7.4 3,597
1993 27 Komedi Oyuncu 5.3 477
1953 Dram Oyuncu 8.3 74
- Biyografi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023