Giriş Kayıt
Kumar Sanu

Kumar Sanu (66)


Müzisyen, Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Kedarnath Bhattacharya, 22 Eylül 1957 Calcutta, West Bengal, Hindistan doğumlu müzisyen, oyuncu, yapımcı, müzisyen.

Evet Patron (1997), Saajan (1991), Deewana (1992), Nuvvu Naaku Nachchav (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kedarnath Bhattacharya
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1957
Doğum Yeri: Calcutta, West Bengal, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Kumar Janu | Kumar | Kumar Shah | Kumar Shanno | K
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 58 Aksiyon Müzik 4.8 73
2015 58 Komedi Oyuncu
Müzik
7.5 21,169
2013 56 Komedi Müzik 4.5 23
2012 55 Aksiyon Müzik 5.8 23,986
2011 54 Korku Müzik 5.6 48
2010 53 Komedi Müzik 6.2 311
2008 51 Suç Müzik 3.1 130
2008 51 Romantik Müzik 4.8 10
2006 49 Dram Oyuncu
Yapımcı
Müzik
Müzik
4.6 42
2006 49 Müzik Müzik 3.4 1,044
2005 48 Romantik Müzik 4.4 752
2005 48 Komedi Müzik 2.8 223
2005 48 Romantik Müzik 3.6 383
2005 48 Dram Müzik 4.1 2,680
2005 48 Gerilim Müzik 4.3 165
2005 48 Dram Müzik 5.1 1,524
2005 48 Romantik Müzik 6.0 932
2004 47 Aksiyon Müzik 5.6 1,993
2004 47 Gerilim Müzik 3.3 98
2004 47 Müzikal Müzik 5.0 188
2004 47 Macera Müzik 5.4 2,943
2004 47 Müzikal Müzik 4.7 5,445
2004 47 Dram Müzik 3.2 387
2004 47 Dram Müzik 5.8 3,337
2004 47 Aksiyon Müzik 5.0 1,487
2004 47 Dram Müzik 3.1 1,918
2004 47 Müzik 5.2 1,427
2004 47 Aksiyon Müzik 3.0 168
2004 47 Dram Müzik 3.0 209
2004 47 Komedi Müzik 7.8 4,104
2004 47 Müzik 5.3 372
2003 46 Dram Müzik 4.0 160
2003 46 Müzik 5.4 990
2003 46 Komedi Müzik 4.8 960
2003 46 Komedi Müzik 7.6 16,872
2003 46 Aksiyon Müzik 4.3 603
2003 46 Aksiyon Müzik 4.8 2,550
2003 46 Dram Müzik 5.2 2,759
2003 46 Komedi Müzik 6.1 4,591
2003 46 Dram Müzik 4.5 223
2003 46 Romantik Müzik 4.9 1,914
2003 46 Aksiyon Müzik 4.3 1,606
2002 45 Komedi Müzik 4.4 609
2002 45 Aksiyon Müzik 6.6 5,431
2002 45 Aksiyon Müzik 4.2 102
2002 45 Romantik Müzik 5.4 533
2002 45 Suç Müzik 3.5 403
2002 45 Dram Müzik 5.5 2,160
2002 45 Komedi Müzik 4.8 2,850
2002 45 Dram Müzik 5.4 7,715
2002 45 Müzikal Müzik 3.6 1,482
2001 44 Komedi Müzik 4.8 1,674
2001 44 Dram Müzik 4.2 686
2001 44 Suç Müzik 6.3 9,179
2001 44 Müzikal Müzik 5.2 1,808
2001 44 Müzik 3.7 855
2001 44 Komedi Müzik 5.8 2,720
2001 44 Dram Müzik 6.0 1,151
2001 44 Dram Müzik 4.7 725
2001 44 Müzikal Müzik 8.8 5,632
2000 43 Aksiyon Müzik 4.2 186
2000 43 Müzik 5.2 2,095
2000 43 Komedi Müzik 5.1 2,219
2000 43 Aile Müzik 4.4 2,545
2000 43 Aksiyon Müzik 6.1 1,142
2000 43 Gerilim Müzik 4.7 532
2000 43 Müzik 3.7 303
2000 43 Aksiyon Müzik 4.6 668
2000 43 Dram Müzik 6.5 8,097
2000 43 Aksiyon Müzik 6.1 1,253
2000 43 Komedi Müzik 5.1 1,104
2000 43 Komedi Müzik 5.1 1,304
2000 43 Aksiyon Müzik 3.1 464
2000 43 Komedi Müzik 4.7 3,630
2000 43 Aksiyon Müzik 4.4 272
2000 43 Aksiyon Müzik 4.5 423
2000 43 Komedi Müzik 5.1 3,858
2000 43 Aksiyon Müzik 6.9 16,569
2000 43 Müzikal Müzik 5.2 791
2000 43 Aksiyon Müzik 3.7 4,939
1999 42 Komedi Müzik 5.3 902
1999 42 Aile Müzik 5.3 1,279

We Stand United
1999 42 Müzikal Müzik 6.3 9,733
1999 42 Dram Müzik 4.3 250
1999 42 Komedi Müzik 4.7 4,697
1999 42 Suç Müzik 6.7 5,813
1999 42 Dram Müzik 3.7 472
1999 42 Aksiyon Müzik 6.6 2,061
1999 42 Komedi Müzik 6.3 3,658
1999 42 Komedi Müzik 7.4 19,857
1999 42 Romantik Müzik 4.4 354
1999 42 Komedi Müzik 5.7 6,316
1999 42 Müzikal Müzik 6.3 3,932
1999 42 Komedi Müzik 4.8 446

Ülkem İçin
1999 42 Aksiyon Müzik 8.1 27,132
1999 42 Müzik 4.2 730
1999 42 Müzik 4.8 2,002

Arzu
1999 42 Müzikal Müzik 5.0 1,669
1999 42 Dram Oyuncu
Müzik
5.5 1,809
1999 42 Müzikal Müzik 5.3 1,934
1999 42 Dram Müzik 5.1 1,317
1999 Aksiyon Müzik 8.0 14,834
1999 42 Romantik Müzik 6.2 1,699
1999 42 Aksiyon Müzik 4.1 315
1998 41 Aksiyon Müzik 7.9 3,548
1998 41 Aksiyon Müzik 7.0 779

Bir Şeyler Oluyor
1998 41 Komedi Müzik 7.5 57,592
1998 41 Aksiyon Müzik 6.0 44,558
1998 41 Aksiyon Müzik 4.8 2,227
1998 41 Müzik 4.3 705
1998 41 Komedi Müzik 6.6 3,630
1998 41 Aksiyon Müzik 5.3 2,321
1998 41 Suç Müzik 7.2 12,194
1998 41 Suç Müzik 6.8 2,216
1998 41 Aile Müzik 5.9 3,075
1998 41 Aksiyon Müzik 5.5 8,554
1998 41 Komedi Müzik 4.3 749
1998 41 Aksiyon Müzik 5.5 558
1998 41 Müzik 6.6 5,993
1998 41 Komedi Müzik 3.7 43
1998 41 Romantik Müzik 6.5 1,264
1998 41 Aksiyon Müzik 7.3 10,958
1997 40 Dram Müzik 7.1 514
1997 40 Müzikal Müzik 6.9 16,094
1997 40 Aksiyon Müzik 6.8 11,781
1997 40 Komedi Müzik 6.3 6,705
1997 40 Müzik 4.7 136
1997 40 Aksiyon Müzik 4.0 668

Evet Patron
1997 40 Komedi Müzik 6.7 14,309
1997 40 Aksiyon Müzik 4.1 635
1997 40 Aksiyon Müzik 6.2 9,904
1997 40 Aksiyon Müzik 4.1 703
1997 40 Aksiyon Müzik 4.5 1,182
1997 40 Aksiyon Müzik 6.1 6,987
1997 40 Gerilim Müzik 6.2 299
1997 40 Dram Müzik 7.3 5,688
1997 40 Dram Müzik 7.4 2,940
1997 40 Dram Müzik 5.1 733
1997 40 Müzikal Müzik 3.7 392
1997 40 Aksiyon Müzik 3.6 357
1997 40 Dram Müzik 5.9 39
1996 39 Müzik 4.0 254
1996 39 Komedi Müzik 4.6 2,667
1996 39 Aksiyon Müzik 4.2 228
1996 39 Aksiyon Müzik 5.2 1,243

Hindistan Kralı
1996 39 Dram Müzik 6.1 8,434
1996 39 Komedi Müzik 4.8 311
1996 39 Aksiyon Müzik 4.1 124
1996 39 Aksiyon Müzik 5.8 1,906
1996 39 Komedi Müzik 5.4 405
1996 39 Aksiyon Müzik 5.8 2,638
1996 39 Dram Müzik 7.5 4,687
1996 39 Aksiyon Müzik 5.3 436
1996 39 Aksiyon Müzik 4.8 172
1996 39 Aksiyon Müzik 6.0 6,323
1996 39 Dram Müzik 5.5 3,250
1996 39 Aksiyon Müzik 5.1 1,516
1996 39 Komedi Müzik 5.9 1,664
1996 39 Dram Müzik 5.1 1,385
1996 39 Müzikal Müzik 6.2 832

Ordu
1996 39 Aksiyon Müzik 4.4 1,923
1996 39 Komedi Müzik 6.1 564
1996 39 Korku Müzik 2.5 1,048
1996 39 Müzik 4.5 223
1996 39 Aksiyon Müzik 4.0 150
1995 38 Aksiyon Müzik 6.8 15,999
1995 38 Aksiyon Müzik 4.6 408
1995 38 Dram Müzik 6.9 5,502

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 38 Komedi Müzik 8.0 77,578
1995 38 Aksiyon Müzik 5.5 1,415
1995 38 Aksiyon Müzik 5.9 1,831
1995 38 Aksiyon Müzik 4.2 446
1995 38 Dram Müzik 6.1 249
1995 38 Dram Müzik 4.5 880
1995 38 Dram Müzik 4.1 2,568
1995 38 Aksiyon Müzik 4.7 2,194
1995 38 Dram Müzik 4.7 269
1995 38 Suç Müzik 3.8 115
1995 38 Aksiyon Müzik 5.9 4,688
1995 38 Komedi Müzik 6.5 615
1995 38 Aksiyon Müzik 3.7 590
1995 38 Aksiyon Müzik 4.4 123
1995 38 Aksiyon Müzik 5.0 326
1995 38 Gerilim Müzik 5.6 729
1995 38 Aksiyon Müzik 3.2 592
1995 38 Aksiyon Müzik 4.2 18
1994 37 Müzik 4.4 678
1994 37 Müzik 3.5 238
1994 37 Aksiyon Müzik 2.9 508
1994 37 Aile Müzik 3.7 531
1994 37 Aksiyon Müzik 5.7 2,044
1994 37 Müzikal Müzik 4.1 625
1994 37 Aksiyon Müzik 6.5 6,549
1994 37 Aksiyon Müzik 4.7 180
1994 37 Komedi Müzik 7.5 22,648
1994 37 Aksiyon Müzik 5.1 834
1994 37 Aksiyon Müzik 7.0 8,701
1994 37 Aksiyon Müzik 4.7 692
1994 37 Müzikal Müzik 5.9 4,768
1994 37 Dram Müzik 4.6 152
1994 37 Dram Müzik 4.3 175
1994 37 Romantik Müzik 7.2 3,692
1994 37 Aksiyon Müzik 3.0 316
1994 37 Aksiyon Müzik 5.6 3,188
1994 37 Suç Müzik 5.1 333
1994 37 Aksiyon Müzik 5.1 940
1994 37 Dram Müzik 7.4 2,389
1994 37 Müzik 5.3 168
1994 37 Romantik Müzik 4.5 142
1994 37 Aksiyon Müzik 5.9 893
1993 36 Komedi Müzik 7.6 19,507
1993 36 Müzik 4.8 247
1993 36 Suç Müzik 7.6 30,120
1993 36 Müzik 3.9 887
1993 36 Aksiyon Müzik 4.9 901
1993 36 Aksiyon Müzik 6.0 1,336
1993 36 Dram Müzik 7.3 6,258
1993 36 Dram Müzik 5.4 2,385
1993 36 Romantik Müzik 4.7 273
1993 36 Aksiyon Müzik 5.9 1,711
1993 36 Suç Müzik 6.0 399
1993 36 Aksiyon Müzik 4.0 564
1993 36 Aksiyon Müzik 5.3 346
1993 36 Aksiyon Müzik 4.4 257
1993 36 Aile Müzik 6.1 746
1993 Komedi Müzik 6.8 2,307
1993 36 Aksiyon Müzik 5.2 3,137
1993 36 Komedi Müzik 4.1 161
1993 36 Korku Müzik 4.7 418
1993 36 Aksiyon Müzik 4.4 572
1993 36 Aksiyon Müzik 4.3 189
1992 35 Müzikal Müzik 6.7 8,349
1992 35 Müzik 5.8 78
1992 35 Aksiyon Müzik 4.3 248
1992 35 Komedi Müzik 6.5 7,044
1992 35 Komedi Müzik 6.1 891
1992 35 Aksiyon Müzik 5.6 394
1992 35 Aksiyon Müzik 6.7 7,481
1992 35 Komedi Müzik 5.8 1,317
1992 35 Aksiyon Müzik 7.1 8,511
1992 35 Aksiyon Müzik 5.0 343
1992 35 Fantastik Müzik 4.4 1,239
1992 35 Müzikal Müzik 5.6 259
1992 35 Müzik 5.1 906
1991 34 Gerilim Müzik 6.0 1,645
1991 34 Dram Müzik 7.2 7,525
1991 34 Müzikal Müzik 7.2 4,663
1990 33 Müzikal Müzik 6.3 2,046
1990 33 Komedi Müzik 7.7 5,081
1989 32 Komedi Müzik 4.2 588
1989 32 Komedi Müzik 5.7 289
1989 32 Aksiyon Müzik 4.5 247
1989 32 Aksiyon Müzik 5.4 269
1988 31 Aksiyon Müzik 6.0 317
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film