Giriş Kayıt
Roberto Santucci

Roberto Santucci


Yönetmen, Editör, Editör, Oyuncu

Roberto Santucci, yönetmen, editör, editör, oyuncu.

Até que a Sorte nos Separe (2012), De Pernas pro Ar (2010), De Pernas pro Ar 2 (2012), Até que a Sorte nos Separe 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Yönetmen    

Davulun Sesi
2022 Komedi Yönetmen 5.7 12
2020 Komedi Yönetmen 6.5 103
2018 Komedi Yönetmen 5.3 441
2015 Komedi Yönetmen
Editör
5.2 956
2015 Komedi Oyuncu
Yönetmen
5.4 329
2015 Komedi Yönetmen 5.8 1,138
2014 Komedi Yönetmen 5.5 1,234
2013 Komedi Yönetmen 5.0 1,599
2013 Komedi Yönetmen 5.6 298
2012 Komedi Yönetmen 5.8 1,413
2012 Komedi Yönetmen 5.5 2,714
2010 Komedi Yönetmen 5.7 2,550
2002 Suç Editör
Yönetmen
6.2 339

İhtiras Rüzgarları
1994 Dram Editorial Department 7.5 184,790

Okul Bağları
1992 Dram Editorial Department 6.9 27,573
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film