Giriş Kayıt
Massimo Santorsola

Massimo Santorsola


Yapım Yöneticisi

Massimo Santorsola, yapım yöneticisi.

La piovra 4 (1989), La piovra 3 (1987), Paprika (1991), Kutsal Yürek (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kutsal Yürek
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 1,723
1991 Dram Yapım Yöneticisi 5.6 2,888
1989 Suç Yapım Yöneticisi 8.8 914
1989 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 326
1988 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.1 212

Arizona Üçlüsü
1988 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 60
1987 Suç Yapım Yöneticisi 8.6 862
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,300) The 100 (1,633) La casa de papel (1,387) Euphoria (1,205) The Big Bang Theory (1,163) Legion (1,157) Mindhunter (1,151) Chernobyl (1,150) Fear the Walking Dead (1,117) Big Little Lies (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019