Giriş Kayıt
Alfonso G. Santisteban

Alfonso G. Santisteban (69)


Müzisyen

Alfonso G. Santisteban, 28 Haziran 1943 İspanya doğumlu müzisyen.

Necrophagus (1971) yapımıyla biliniyor.

Alfonso G. Santisteban, 24 Mayıs 2013 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1943
Ölüm Tarihi: 24 Mayıs 2013
Doğum Yeri: İspanya
Diğer Bir İsmi: Alfonso Santiesteban | Alfonso Santisteban
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 38 Müzik 5.3 123
1981 38 Komedi Müzik 4.5 229
1976 33 Gerilim Müzik 5.1 555
1975 32 Komedi Müzik 6.1 203

Mumyanın İntikamı
1975 32 Korku Müzik 5.5 376
1974 31 Macera Müzik 4.2 22
1974 31 Komedi Müzik 4.8 141
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film