Giriş Kayıt
Beatriz Santiago

Beatriz Santiago (56)


Oyuncu

Beatriz Santiago, 23 Mart 1968 Madrid, Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

Konuş Onunla (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Mart 1968
Doğum Yeri: Madrid, Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Distrito Ja
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 41 Kısa Metraj Oyuncu    
2008 40 Dram Oyuncu 7.4 5,347
2005 Oyuncu 5.5 493
2003 Komedi Oyuncu 8.2 4,766

Konuş Onunla
2002 34 Dram Oyuncu 7.9 117,628
1998 Komedi Oyuncu 3.9 127
1997 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 5,054
1996 28 Komedi Oyuncu 5.5 676
1995 27 Dram Oyuncu 5.6 291
1994 Komedi Oyuncu 4.9 424
1991 Komedi Oyuncu 6.6 961
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film