Giriş Kayıt
Roselyn Sanchez

Roselyn Sanchez


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Roselyn Sanchez, oyuncu, yapımcı, senarist.

1998 yılının Ağustos ayında Gary Stretch ile evlendi. 3 yılın ardından 2001 yılının Nisan ayında boşandılar. 2008 yılının Kasım ayında Eric Winter ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Oyun Bozan (2007), Devious Maids (2013), Çılgınlar Gemisi (2002), Grand Hotel (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rosalyn Sanchez
Takma İsmi: Popi
9.2 (15 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 6.0 732
2022 Dram Oyuncu    
2022 Reality-TV Oyuncu 8.3 438
2021 Oyuncu 5.3 122
2021 Macera Oyuncu 6.1 3,461
2019 Romantik Oyuncu 6.3 458
2019 Dram Oyuncu 7.0 3,959
2018 Gerilim Oyuncu 5.9 21,535
2016 Suç Oyuncu
Yapımcı
5.2 362
2014 Komedi Oyuncu 8.1 12
2013 Komedi Oyuncu 7.8 25,794

Şeref Madalyası
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 71,999
2011 Talk-Show Oyuncu 5.3 986
2010 Aksiyon Oyuncu 4.0 669
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,408
2009 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,176
2008 Komedi Oyuncu 6.4 1,523

Oyun Bozan
2007 Komedi Oyuncu 6.4 100,819
2006 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.2 1,083

Karambol
2005 Suç Oyuncu 5.2 1,333
2005 Dram Oyuncu 6.6 163
2005 Aksiyon Oyuncu 4.4 5,968

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Oyuncu 4.5 1,556
2005 Belgesel Oyuncu 2.4 87
2005 Suç Oyuncu 5.3 16,355
2004 Komedi Oyuncu 4.2 235

Kuraldışı
2003 Suç Oyuncu 6.4 66,875

Papi'nin Peşinde
2003 Komedi Oyuncu 4.8 4,462
2003 Suç Oyuncu 7.0 1,127

Çılgınlar Gemisi
2002 Komedi Oyuncu 4.9 32,473
2002 Suç Oyuncu 3.4 1,281
2002 Suç Oyuncu 7.0 21,829
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,137

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Oyuncu 6.7 241,594

Şaşkın Rehine
1999 Komedi Oyuncu 5.2 4,181
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,679
1994 News Oyuncu 3.2 975

Kaptan Ron
1992 Macera Oyuncu 5.8 23,234
1981 News Oyuncu 3.6 2,808
1956 Dram Oyuncu 6.2 2,304
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film