Giriş Kayıt
Bruno Sanches

Bruno Sanches


Oyuncu, Senarist

Bruno Sanches, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 6.5 33
2023 Macera Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 5.8 277
2019 Komedi Oyuncu 6.4 359
2018 Komedi Oyuncu 6.8 929

Yeni Yıl Tehlikede
2017 Komedi Oyuncu 6.3 3,021
2017 Komedi Oyuncu 5.5 2,440
2016 News Oyuncu 6.4 148
2015 Komedi Oyuncu 5.3 196
2015 Komedi Oyuncu
Senarist
5.1 467
2014 Komedi Oyuncu 4.6 835
2013 Komedi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 5.7 70
2012 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 27
2009 Komedi Oyuncu 6.3 432
2008 Komedi Oyuncu 6.9 319
2007 Komedi Oyuncu 5.4 987

Soğuk Duş
2005 Dram Oyuncu 6.0 2,448
1997 Suç Oyuncu 6.0 131
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024