Giriş Kayıt
Enrique San Francisco

Enrique San Francisco (69)


Oyuncu

Enrique San Francisco Cobo, 10 Mart 1955 Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

4 latas (2019), Sin rodeos (2018), El pico (1983), (1984) Kiralık Katiller (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Enrique San Francisco Cobo
Doğum Tarihi: 10 Mart 1955
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Quique San Francisco | Enrique Sanfrancisco
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 64 Komedi Oyuncu 5.9 3,619
2018 63 Oyuncu 5.7 2,603
2017 Komedi Oyuncu 3.7 20
2015 60 Animasyon Oyuncu 7.2 3,177
2014 Komedi Oyuncu 2.6 355
2010 Komedi Oyuncu 7.4 306
2005 Oyuncu 6.6 2,461
2001 Komedi Oyuncu 3.9 40
2001 Oyuncu 7.4 1,611
2001 46 Komedi Oyuncu 6.1 285
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 124
1999 44 Komedi Oyuncu 5.6 589
1999 Oyuncu 5.5 38
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 361
1997 Biyografi Oyuncu 5.4 37
1996 41 Komedi Oyuncu 6.2 34
1996 41 Oyuncu 7.0 58
1994 Komedi Oyuncu 5.8 67
1993 Komedi Oyuncu 6.0 243

Mutant Harekatı
1993 38 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,805
1990 Komedi Oyuncu 5.2 24
1989 34 Komedi Oyuncu 7.4 4,254

Kiralık Katiller
1984 29 Suç Oyuncu 7.0 9,598
1983 28 Dram Oyuncu 6.8 1,195
1982 27 Dram Oyuncu 6.5 704
1981 26 Oyuncu 5.3 123
1979 24 Dram Oyuncu 6.9 578
1978 23 Oyuncu 5.7 145
1973 18 Suç Oyuncu 5.1 69

Kanundan Kaçılmaz
1969 14 Oyuncu 5.9 75
1965 Dram Oyuncu 8.2 91
1962 7 Dram Oyuncu 5.7 130
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film