Giriş Kayıt
Bruno Salomone

Bruno Salomone (53)


Oyuncu

Bruno Salomone, 13 Temmuz 1970 Villeneuve Saint Georges, Val-de-Marne, Fransa doğumlu oyuncu.

Brice de Nice (2005), Fais pas ci, fais pas ça (2007), Goal of the Dead (2014), Beaux-parents (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Villeneuve Saint Georges, Val-de-Marne, Fransa
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 52 Dram Oyuncu 5.6 5
2021 51 Gerilim Oyuncu 6.0 11

Bir Köpeğin Fantastik Hikayesi
2019 49 Animasyon Oyuncu 7.5 1,343
2019 49 Komedi Oyuncu 5.7 580
2016 46 Komedi Oyuncu 4.3 1,588
2016 46 Komedi Oyuncu 5.5 593
2015 45 Aksiyon Oyuncu 4.0 13,829

Minik Kuş
2014 44 Animasyon Oyuncu 5.5 1,881
2014 44 Komedi Oyuncu 5.5 1,629
2013 Komedi Oyuncu 5.7 70
2012 42 Komedi Oyuncu 4.2 579

Aşk Kliniği
2012 42 Komedi Oyuncu 5.4 442

Paris'te Çılgın Macera
2011 41 Animasyon Oyuncu 6.7 22,656
2010 Komedi Oyuncu 8.0 70
2010 40 Animasyon Oyuncu 6.3 536

Hırsız Kedi Paris'te
2010 40 Animasyon Oyuncu 6.9 11,918

Red Kit
2009 39 Macera Oyuncu 4.7 4,519
2007 37 Dram Oyuncu 6.1 187
2007 37 Komedi Oyuncu 4.8 178

Cehennem Telefonu
2007 37 Komedi Oyuncu 5.1 2,004
2007 Komedi Oyuncu 7.6 678

Bitirim Karınca
2006 36 Animasyon Oyuncu 5.8 41,812
2005 35 Komedi Oyuncu 5.1 7,576
2005 Komedi Oyuncu 7.0 285
2004 Komedi Oyuncu 8.8 4,015
1990 Macera Oyuncu 7.0 541
- Animasyon Oyuncu    
- Komedi Oyuncu 5.5 131
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024