Giriş Kayıt
Xavier C. Salinas

Xavier C. Salinas


Yapım Yöneticisi

Xavier C. Salinas, yapım yöneticisi.

Grown-ish (2018), Private Practice (2007), (2014) How to Get Away with Murder (2014), (2014) Intelligence (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Xavier C. Salinas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli 6.4 3,011
2016 Komedi Çeşitli    
2014 Suç Çeşitli 8.2 105,890
2014 Aksiyon Çeşitli 6.9 18,277
2013 Dram Çeşitli 6.6 16
2009 Dram Çeşitli 6.8 290
2007 Aksiyon Çeşitli 7.8 4,697
2007 Komedi Çeşitli
Yapım Yöneticisi
6.6 20,761
2005 Suç Çeşitli 8.0 5,719
2001 Komedi Çeşitli 5.8 866
1999 Biyografi Çeşitli 7.1 3,035
1997 Biyografi Çeşitli 6.7 22,568
1996 Biyografi Çeşitli 6.4 877
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,641) Mindhunter (1,849) The 100 (1,812) La casa de papel (1,667) Preacher (1,559) Legion (1,537) The Terror (1,461) Chernobyl (1,214) Big Little Lies (1,210) The Big Bang Theory (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019