Giriş Kayıt
Luisa Sala

Luisa Sala (62)


Oyuncu

Luisa Sala, 07 Temmuz 1923 Madrid, Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

"Novela" (1962) yapımıyla biliniyor.

Luisa Sala, 16 Haziran 1986 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1923
Ölüm Tarihi: 16 Haziran 1986
Doğum Yeri: Madrid, Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Luisa Salas
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Dram Oyuncu 7.1 60
1985 62 Dram Oyuncu 6.4 230
1975 52 Dram Oyuncu 6.3 85
1970 47 Korku Oyuncu 6.0 197
1969 46 Korku Oyuncu 6.8 4,145
1965 Dram Oyuncu 8.2 91
1964 41 Biyografi Oyuncu 5.3 24
1964 41 Korku Oyuncu 5.4 642
1955 32 Dram Oyuncu 7.0 157
1944 21 Dram Oyuncu 4.8 8
1935 12 Oyuncu 5.8 58
1935 12 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film