Giriş Kayıt
Jonathan Sachar

Jonathan Sachar (54)


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Jonathan Sachar, 02 Ağustos 1965 New Jersey, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu, senarist.

(2009) Dehşetin Gözleri 2 (2009), (2008) Mezuniyet Günü (2008), (2007) Diş Ve Çivi (2007), (2008) Just Add Water (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1965
Doğum Yeri: New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: John Sachar
Takma İsmi: Sachar the Movie Maker
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 52 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
2.4 452
2013 48 Dram 3.3 256
2013 48 Korku Yapımcı 3.5 412
2013 48 Dram Yapımcı 6.1 92
2012 47 Gerilim Yapımcı 4.0 1,373
2012 47 Dram Yapımcı
3.1 111
2011 46 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
3.1 2,143
2010 45 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.8 2,396
2009 44 Aksiyon 3.0 959

Dehşetin Gözleri 2
2009 44 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.3 12,116
2008 43 Komedi Yapımcı 4.2 3,453

Mezuniyet Günü
2008 43 Komedi Yapımcı 4.8 3,806
2008 43 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 2,821
2008 43 Belgesel Yapımcı 2.1 199
2007 42 Korku Oyuncu 4.3 273

Diş Ve Çivi
2007 42 Dram Oyuncu
Yapımcı
4.8 3,608
2007 42 Suç 4.8 429
2007 42 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.4 1,006

Ölümsüz
2000 35 Dram Oyuncu 7.3 357,880

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 31 Dram Oyuncu 6.2 12,797

Ölümün Gözleri
1990 25 Korku Oyuncu 6.1 5,521
1984 19 Suç Oyuncu 6.3 14,392

Tatil Gecesi
1981 16 Korku Oyuncu 6.1 8,363
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,764) The 100 (1,666) 13 Reasons Why (1,205) Yellowstone (1,166) Fear the Walking Dead (1,135) Preacher (1,096) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,072) Legion (1,002) Mindhunter (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019