Giriş Kayıt
Thomas Jay Ryan

Thomas Jay Ryan (60)


Oyuncu

Thomas Jay Ryan, 01 Ağustos 1962 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Henry Fool (1997), Dream Boy (2008), The Book of Life (1998), Sil Baştan (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ağustos 1962
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 59 Animasyon Oyuncu 6.5 995
2018 56 Dram Oyuncu 4.9 110
2016 54 Dram Oyuncu 4.8 864
2016 54 Animasyon Oyuncu 6.1 1,200
2014 52 Dram Oyuncu 6.2 1,595
2014 52 Dram Oyuncu 6.0 34
2008 46 Komedi Oyuncu 5.9 283
2008 46 Dram Oyuncu 6.2 4,213
2007 Korku Oyuncu 3.4 1,877
2006 44 Aksiyon Oyuncu 6.1 4,599
2005 43 Dram Oyuncu 6.4 2,441

Sil Baştan
2004 42 Dram Oyuncu 8.3 1,013,809
2002 40 Dram Oyuncu 8.6 20

Tekno Aşk
2002 40 Komedi Oyuncu 5.3 1,653
2002 40 Gerilim Oyuncu 5.3 137

Bagger Vance Efsanesi
2000 38 Dram Oyuncu 6.7 57,779
1998 Dram Oyuncu 7.9 94
1998 36 Komedi Oyuncu 6.5 1,977
1997 35 Komedi Oyuncu 7.2 7,406
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023