Giriş Kayıt
Kelly Ryan

Kelly Ryan (44)


Oyuncu

Kelly Ryan, 25 Nisan 1975 Fort Lauderdale, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Good Girls Revolt (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1975
Doğum Yeri: Fort Lauderdale, Florida, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi: |
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Biyografi Oyuncu 7.2 110,618
2015 40 Korku Oyuncu 5.6 11
2012 Suç Oyuncu 7.6 216
2010 35 Gerilim Oyuncu 3.9 210
2010 35 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 33
2009 34 Korku Oyuncu 3.7 698
2009 34 Tarihi Oyuncu 7.3 86

Melekler ve Şeytanlar
2009 34 Gizem Oyuncu 6.7 254,991

Henry Poole Buradaydı
2008 33 Komedi Çeşitli 6.4 11,931

Deh
2007 32 Aksiyon Oyuncu 7.5 171,051
2006 31 Kısa Metraj Çeşitli 7.5 199
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019