Giriş Kayıt
Paul Ruven

Paul Ruven (65)


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Paul J.H. Ruven, 19 Ağustos 1958 Den Helder, Noord-Holland, Hollanda doğumlu yapımcı, senarist, yönetmen.

Filmpje! (1995), Gangsterboys (2010), Ushi Must Marry (2013), Gangsterboys (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul J.H. Ruven
Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1958
Doğum Yeri: Den Helder, Noord-Holland, Hollanda
Diğer Bir İsmi: P.J. Vernu | Paul Vernu
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 63 Dram Senarist
Yapımcı
6.6 288
2019 61 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
2017 59 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
4.0 72
2017 59 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
3.9 115
2015 57 Dram 7.7 23
2014 56 Macera Yapımcı 7.0 1,842
2013 55 Dram Yapımcı 5.7 441
2013 55 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
3.0 581
2012 54 Dram Yapımcı
Senarist
4.1 1,812
2012 54 Komedi Yapımcı 4.9 1,610
2011 53 Suç Yapımcı
Senarist
Yönetmen
3.0 134
2010 52 Aksiyon Çeşitli 6.4 17,830
2010 52 Belgesel Oyuncu 5.3 61
2010 52 Dram Yapımcı 6.5 291
2010 52 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
4.2 635
2006 Suç Senarist
Yapımcı
6.9 80
2004 Komedi Yönetmen 7.1 281
2000 42 Dram Çeşitli 6.9 1,096
1995 37 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.5 1,339
1991 33 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.0 85
1989 31 Senarist 6.9 111
1989 31 Yönetmen
Senarist
6.2 22
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film