Giriş Kayıt
Isabel Ruth

Isabel Ruth (84)


Oyuncu

Isabel Ruth, 06 Nisan 1940 Tomar, Portekiz doğumlu oyuncu.

Kemikler (1997), Os Verdes Anos (1963), (1967) Kral Oidipus (1967), (2010) Angelica'nın Tuhaf Vakası (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1940
Doğum Yeri: Tomar, Portekiz
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 80 Dram Oyuncu 6.6 4,133
2020 80 Dram Oyuncu 6.7 287
2018 78 Dram Oyuncu 7.0 303
2013 73 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 55
2012 72 Biyografi Oyuncu 6.2 348
2011 71 Dram Oyuncu 6.0 52
2011 71 Dram Oyuncu 6.7 176

Angelica'nın Tuhaf Vakası
2010 70 Dram Oyuncu 6.3 2,137
2007 67 Dram Oyuncu 5.1 142
2002 62 Dram Oyuncu 6.5 372
2001 61 Dram Oyuncu 5.2 232
2001 61 Komedi Oyuncu 6.9 1,850
2000 60 Dram Oyuncu 7.1 381

Mutantlar
1998 58 Dram Oyuncu 7.2 652
1998 58 Dram Oyuncu 7.0 400
1997 57 Biyografi Oyuncu 6.9 824

Kemikler
1997 57 Dram Oyuncu 6.8 1,740
1994 54 Komedi Oyuncu 6.8 425
1994 54 Dram Oyuncu 7.0 201
1993 53 Dram Oyuncu 7.3 1,546
1981 41 Biyografi Oyuncu 6.3 107

Kral Oidipus
1967 27 Dram Oyuncu 7.2 6,903
1963 23 Dram Oyuncu 7.4 945
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film