Giriş Kayıt
Joe Russo

Joe Russo (51)


Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu, Senarist

Joseph Vincent Russo, 08 Temmuz 1971 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, oyuncu, senarist.

Avengers: Endgame (2019), Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (2018), Kaptan Amerika: Kış Askeri (2014), Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph Vincent Russo
Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1971
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Yengeç
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Belgesel Yapımcı    

Her Şey Her Yerde Aynı Anda
2022 51 Aksiyon Yapımcı 8.2 159,512
2022 Dram Yapımcı 7.6 23,565
2022 51 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.5 205,261
2022 51 Aksiyon Senarist
Yapımcı
   
2021 50 Suç Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
6.6 33,410
2020 49 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.7 207,272

Azap
2020 49 Dram Yapımcı 6.0 27,564
2019 48 Aksiyon Yapımcı 6.6 69,058
2019 Belgesel Oyuncu 8.2 1,951
2019 48 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
8.4 1,143,249

Larry Charles Sunar: Komedinin Tehlikeli Dünyası
2019 Belgesel Yapımcı 7.3 597

Musul
2019 48 Aksiyon Yapımcı 7.1 27,703
2018 Dram Yapımcı 7.5 18,173

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 47 Aksiyon Yönetmen 8.4 1,091,643
2016 Animasyon Yapımcı 8.3 2,273

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 45 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
7.8 795,167
2014 43 Komedi Yapımcı 5.1 7,604

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 43 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
7.8 852,488

Marvel Stüdyoları: Bir Evreni Oluşturmak
2014 43 Belgesel 7.3 1,660
2012 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.7 2,927
2012 41 Kısa Metraj Yapımcı 8.4 73
2011 Komedi Yönetmen 6.5 9,458
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.8 38,910
2009 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.5 269,582
2008 Komedi Yönetmen 7.5 1,729
2007 36 Dram Yapımcı 5.6 673
2007 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.1 3,687

Sen, Ben ve Dupree
2006 35 Komedi Oyuncu
Yönetmen
5.6 82,286
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 412
2003 Komedi Yönetmen 8.7 307,942
2002 31 Komedi Senarist
Yönetmen
6.3 15,177
1981 News Oyuncu 3.5 2,551
- Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023