Giriş Kayıt
Mark Ruffalo

Mark Ruffalo (55)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Mark Alan Ruffalo, 22 Kasım 1967 Kenosha, Wisconsin, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

2000 yılının Haziran ayında Sunrise Coigney ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Yenilmezler (2012), Zindan Adası (2010), Avengers: Endgame (2019), Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mark Alan Ruffalo
Doğum Tarihi: 22 Kasım 1967
Doğum Yeri: Kenosha, Wisconsin, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.73 m
9.3 (120 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (48)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Macera Oyuncu    
2022 55 Aksiyon Oyuncu 6.7 205,740
2022 Aksiyon Oyuncu 5.0 98,836
2022 55 Romantik Oyuncu    

Shang-Chi ve 10 Halka Efsanesi
2021 54 Aksiyon Oyuncu 7.4 386,114

Peki Ya...?
2021 Animasyon Oyuncu 7.6 36,655
2021 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.1 186
2020 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.1 20,288
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343
2019 52 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.6 90,633
2019 52 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,139,471

Kaptan Marvel
2019 52 Aksiyon Oyuncu 6.8 565,148

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 51 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,088,415
2017 50 Aksiyon Oyuncu 7.9 758,214
2017 50 Dram Yapımcı 6.1 772
2016 49 Belgesel 8.2 28,122
2016 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 9,991

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 49 Aksiyon Oyuncu 6.4 295,053
2016 49 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
6.8 89
2016 Oyuncu 6.4 2,178
2016 Komedi Oyuncu 7.0 950
2015 48 Biyografi Oyuncu 8.1 473,527

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 48 Aksiyon Oyuncu 7.3 869,102
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,795
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 846

Foxcatcher Takımı
2014 47 Biyografi Oyuncu 7.0 144,235
2014 Oyuncu 6.5 443

Kalbin Direnişi
2014 47 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.9 36,410

Marvel Stüdyoları: Bir Evreni Oluşturmak
2014 47 Belgesel Oyuncu
7.3 1,659
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,349
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 919
2014 47 Komedi Yapımcı
Kameraman
Oyuncu
6.9 16,451
2013 46 Dram Oyuncu 7.4 158,659

Sihirbazlar Çetesi
2013 46 Suç Oyuncu 7.2 666,352

Demir Adam 3
2013 46 Aksiyon Oyuncu 7.1 855,452
2013 46 Oyuncu 7.2 3,261
2013 46 Belgesel Oyuncu 5.9 949
2012 45 Komedi Oyuncu 6.4 28,780

Yenilmezler
2012 45 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,396,512
2011 44 Dram Oyuncu 6.5 17,672
2011 Oyuncu 6.3 1,608

İki Kadın, Bir Erkek
2010 43 Komedi Oyuncu 7.0 131,514

Çılgın Bir Gece
2010 43 Komedi Oyuncu 6.3 164,830

Zindan Adası
2010 43 Gizem Oyuncu 8.2 1,324,372

Delicious'un Yeteneği
2010 43 Dram Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
5.6 2,010

Arkadaşım Canavar
2009 42 Macera Oyuncu 6.7 105,995

Körlük
2008 41 Dram Oyuncu 6.5 73,582

Suç Ağı
2008 41 Suç Oyuncu 6.6 12,704

Bloom Kardeşler
2008 41 Macera Oyuncu 6.7 51,297

Kesişen Yollar
2007 40 Suç Oyuncu 6.6 24,435
2007 40 Suç Oyuncu 7.7 548,447
2007 Komedi Oyuncu 8.4 12,330
2007 40 Belgesel Oyuncu 7.4 1,362

Kralın Tüm Adamları
2006 39 Dram Oyuncu 6.1 24,904

Gerçek Dedikodu
2005 38 Komedi Oyuncu 5.5 59,329

Cennet Gibi
2005 38 Komedi Oyuncu 6.7 112,270
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 411
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,177

Sil Baştan
2004 37 Dram Oyuncu 8.3 1,013,463

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 9,703

Tetikçinin Gecesi
2004 37 Suç Oyuncu 7.5 409,474

Keşke 30 Olsam
2004 37 Komedi Oyuncu 6.2 196,454

Tutku Esirleri
2003 36 Gizem Oyuncu 5.4 24,879

Zirveye Tırmanış
2003 36 Komedi Oyuncu 5.3 27,541
2003 Komedi Oyuncu 7.4 13,777

Bensiz Hayatım
2003 36 Dram Oyuncu 7.4 25,266
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,669

Rüzgarla Konuşanlar
2002 35 Aksiyon Oyuncu 6.1 70,436
2002 35 Dram Oyuncu 5.9 3,263

Son Kale
2001 34 Aksiyon Oyuncu 6.9 81,671

Beni Terk Eder Misin
2000 33 Komedi Oyuncu 5.1 3,908
2000 33 Dram Oyuncu 7.5 30,379
1999 32 Dram Oyuncu 6.7 13,979
1999 32 Komedi Oyuncu 5.8 389

Stüdyo 54
1998 31 Dram Oyuncu 5.8 33,607
1998 31 Komedi Oyuncu 5.8 3,421
1996 News Oyuncu 3.3 4,218
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,449

Dişçi
1996 29 Korku Oyuncu 5.3 9,654
1995 28 Dram Oyuncu 5.6 56
1994 News Oyuncu 3.2 906
1994 27 Komedi Oyuncu 6.3 1,125
1994 27 Korku Oyuncu 3.7 504
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 716
1981 News Oyuncu 3.5 2,547
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,440
1952 News Oyuncu 4.6 2,251
- Biyografi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023