Giriş Kayıt
Paul Rudd

Paul Rudd


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Paul Rudd, oyuncu, yapımcı, senarist.

2003 yılının Şubat ayında Julie Rudd ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Karınca Adam (2015), 40 Yıllık Bekar (2005), Ant-Man ve Wasp (2018), Efsane Haberci (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kenny Chin | Paul S. Rudd | Paul Stephen Rudd
Takma İsmi: Fred
8.8 (53 Oy)
  • Currently 177/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (28)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Belgesel Oyuncu    

Hayalet Avcıları: Ürperti
2024 Macera Oyuncu 6.4 24,156

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası
2023 Animasyon Oyuncu 7.2 65,359

Ant-Man ve Wasp: Quantumania
2023 Aksiyon Oyuncu 6.4 102,899
2022 Belgesel Oyuncu 8.3 2,908

Bir Bob's Burgers Filmi
2022 Animasyon Oyuncu 7.0 21,562

Chip ile Dale Kurtarma Ekibi
2022 Animasyon Oyuncu 7.0 47,241

Hayalet Avcıları: Öteki Dünya
2021 Macera Oyuncu 7.0 221,543
2021 Komedi Oyuncu 6.8 290
2021 Komedi Oyuncu 8.1 138,113

Peki Ya...?
2021 Animasyon Oyuncu 7.6 36,655
2021 Belgesel Yapımcı 8.1 120
2020 Belgesel Oyuncu 9.1 589
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105
2020 Komedi Oyuncu 8.6 1,518

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2019 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 35,736
2019 Komedi Oyuncu 6.1 36,946
2019 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,274,170
2019 Müzik Oyuncu 5.5 1,511
2018 Komedi Oyuncu 7.7 1,348

Ant-Man ve Wasp
2018 Aksiyon Senarist
Oyuncu
7.0 452,149
2018 Komedi Oyuncu 6.4 12,110
2018 Biyografi Oyuncu 6.3 12,049

Sessiz Kahraman
2018 Gizem Oyuncu 5.5 38,265
2017 Komedi Oyuncu 6.8 9,725
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.3 6,511

Sosis Partisi
2016 Animasyon Oyuncu 6.1 210,913

Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu
2016 Komedi Oyuncu 7.3 80,282

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 853,991
2016 Animasyon Oyuncu 5.3 1,177

Küçük Prens
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 66,761
2015 Komedi Oyuncu 7.3 25,278
2015 Belgesel Oyuncu 7.0 1,522

Karınca Adam
2015 Aksiyon Senarist
Oyuncu
7.2 724,737
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871
2014 Komedi Oyuncu 5.7 318
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 1,535
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,088
2014 Komedi Oyuncu 5.6 24,616

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 192,865

Buraya Kadar
2013 Komedi Oyuncu 6.6 436,060

Başvuru: Kabul
2013 Komedi Oyuncu 5.7 36,302
2013 Komedi Oyuncu 5.6 6,955
2013 Oyuncu 7.2 3,327
2013 Komedi Oyuncu    

Yolların Prensi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 20,921
2012 Komedi Oyuncu 6.2 151,090

Oyuncu Seçimi
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 1,639

Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Oyuncu 7.9 550,102
2012 Belgesel Oyuncu 5.4 2,946

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.6 80,764
2012 Komedi Oyuncu 7.9 4,337
2011 Müzik Oyuncu 5.5 297

Ah Salak Kardeşim
2011 Komedi Oyuncu 6.4 90,713
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 92,981

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Oyuncu 5.4 54,709
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,042
2010 Belgesel Oyuncu 6.1 645

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Oyuncu 5.9 111,324
2010 Oyuncu 5.5 262
2010 Belgesel Oyuncu 7.1 1,741

Fi Tarihi
2009 Macera Oyuncu 4.9 103,904

Adamım Benim
2009 Komedi Oyuncu 7.0 217,199

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 Animasyon Oyuncu 6.4 176,811
2009 Komedi Oyuncu 8.6 289,664
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
8.2 37,279
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,884

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Senarist
Oyuncu
6.8 241,766
2008 Dram 7.1 2,382
2008 Belgesel Oyuncu 5.7 305

Aşkzede
2008 Komedi Oyuncu 7.1 303,382

Hayalet Sevgili
2008 Komedi Oyuncu 5.3 25,651

On Emir
2007 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.9 16,978
2007 Komedi Oyuncu 6.8 77,454

Kadının Olamam
2007 Komedi Oyuncu 6.0 19,523

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Oyuncu 6.9 385,680
2007 Komedi Oyuncu 5.9 27,994
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,267

Müzede Bir Gece
2006 Macera Oyuncu 6.5 379,066

Eski Sevgili
2006 Komedi Oyuncu 5.4 18,100
2006 Komedi Oyuncu 6.3 3,028

Ira Ve Abby
2006 Komedi 6.4 2,417
2006 Belgesel Oyuncu 4.5 4,988

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi Oyuncu 5.5 6,525

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Oyuncu 7.1 469,444
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455
2005 Komedi Oyuncu 6.5 4,951

Ben De Varım
2005 Komedi Oyuncu 5.5 428
2004 Komedi Oyuncu 6.0 6,630
2004 Komedi Oyuncu 6.1 6,562

Efsane Haberci
2004 Komedi Oyuncu 7.1 379,937
2004 Komedi Oyuncu 8.7 1,372
2003 Komedi Oyuncu 8.0 23,157
2003 Dram Oyuncu 6.2 1,019
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,488

Aşkın Şekli
2003 Komedi Oyuncu 6.6 11,901
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 264

Üç Hikaye
2001 Komedi Oyuncu 4.9 281
2001 Komedi Oyuncu 5.3 866

Yaz Kampında Curcuna
2001 Komedi Oyuncu 6.5 60,668
2000 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,062

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Oyuncu 7.4 105,074

200 Sigara
1999 Komedi Oyuncu 6.0 16,386

Aşkımın Hedefisin
1998 Komedi Oyuncu 6.0 21,575
1998 Romantik Oyuncu 6.1 7,043
1997 Dram Oyuncu 6.1 2,101

Romeo ve Juliet
1996 Dram Oyuncu 6.7 245,716
1996 Komedi Oyuncu 5.3 284
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,252
1996 News Oyuncu 3.3 933

Firlama kizlar
1995 Komedi Oyuncu 6.9 247,603

Cadılar Bayramı 6: Ölüm Çığlığı
1995 Korku Oyuncu 4.7 42,211
1994 News Oyuncu 3.2 969

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 1,093,852
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,015
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,328
1991 Dram Oyuncu 7.5 2,313

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 437,734
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1981 News Oyuncu 3.6 2,788
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,979

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.1 15,471
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film