Giriş Kayıt
Paul Rudd

Paul Rudd (50)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Paul Stephen Rudd, 06 Nisan 1969 Passaic, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

2003 yılının Şubat ayında Julie Rudd ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Karınca Adam (2015), 40 Yıllık Bekar (2005), Kaza Kurşunu (2007), Efsane Haberci (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul Stephen Rudd
Doğum Tarihi: 06 Nisan 1969
Doğum Yeri: Passaic, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Kenny Chin | Paul S. Rudd | Paul Stephen Rudd
Takma İsmi: Fred
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
8.8 (41 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 50 Aksiyon Oyuncu 8.6 530,235
2019 Müzik Oyuncu 5.2 1,063
2018 Komedi Oyuncu 7.7 787

Ant-Man ve Wasp
2018 49 Aksiyon Senarist
Oyuncu
7.1 256,732
2018 49 Komedi Oyuncu 6.5 6,373
2018 49 Biyografi Oyuncu 6.2 5,040

Sessiz Kahraman
2018 49 Gizem Oyuncu 5.4 25,972
2017 Komedi Oyuncu 6.9 5,900
2017 48 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.2 4,017

Sosis Partisi
2016 47 Animasyon Oyuncu 6.2 161,095

Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu
2016 47 Komedi Oyuncu 7.3 49,795

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 47 Aksiyon Oyuncu 7.8 596,653
2016 47 Animasyon Oyuncu 5.3 882

Küçük Prens
2015 46 Animasyon Oyuncu 7.7 50,661
2015 Komedi Oyuncu 7.4 20,827
2015 46 Belgesel Oyuncu 7.0 1,407

Karınca Adam
2015 46 Aksiyon Senarist
Oyuncu
7.3 512,399
2015 Reality-TV Oyuncu 6.7 763
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285
2014 Animasyon Oyuncu 6.2 1,107
2014 Komedi Oyuncu 7.4 14,430
2014 45 Komedi Oyuncu 5.5 19,949

Çılgın Haber Ekibi
2013 44 Komedi Oyuncu 6.3 157,677

Buraya Kadar
2013 44 Komedi Oyuncu 6.6 363,561

Başvuru: Kabul
2013 44 Komedi Oyuncu 5.7 32,024
2013 44 Komedi Oyuncu 5.6 5,339
2013 44 Oyuncu 7.3 3,036
2013 44 Komedi Oyuncu    

Yolların Prensi
2013 44 Komedi Oyuncu 6.4 17,872
2012 43 Komedi Oyuncu 6.2 119,730

Oyuncu Seçimi
2012 43 Belgesel Oyuncu 7.6 1,368

Saksı Olmanın Faydaları
2012 43 Dram Oyuncu 8.0 425,991
2012 43 Belgesel Oyuncu 5.4 2,740

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 43 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.6 69,598
2012 Komedi Oyuncu 7.9 3,275
2011 Müzik Oyuncu 5.1 226

Ah Salak Kardeşim
2011 42 Komedi Oyuncu 6.4 81,232

Nereden Biliyorsun
2010 41 Komedi Oyuncu 5.4 41,446
2010 Komedi Oyuncu 8.1 21,034
2010 41 Belgesel Oyuncu 6.2 419

Salaklar Sofrası
2010 41 Komedi Oyuncu 5.9 92,321
2010 Oyuncu 5.4 220
2010 41 Belgesel Oyuncu 7.1 1,528

Fi Tarihi
2009 40 Macera Oyuncu 4.9 86,869

Adamım Benim
2009 40 Komedi Oyuncu 7.0 186,484

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 40 Animasyon Oyuncu 6.5 137,142
2009 Komedi Oyuncu 8.6 181,027
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
8.3 25,962
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,931

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 39 Komedi Senarist
Oyuncu
6.8 212,363
2008 39 Dram 7.1 1,979
2008 39 Belgesel Oyuncu 5.8 279

Aşkzede
2008 39 Komedi Oyuncu 7.1 249,478

Hayalet Sevgili
2008 39 Komedi Oyuncu 5.2 23,150

On Emir
2007 38 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.0 16,008
2007 38 Komedi Oyuncu 6.8 63,108

Kadının Olamam
2007 38 Komedi Oyuncu 6.0 16,353

Kaza Kurşunu
2007 38 Komedi Oyuncu 6.9 334,217
2007 38 Komedi Oyuncu 5.9 25,618
2007 Komedi Oyuncu 8.4 8,846

Müzede Bir Gece
2006 37 Macera Oyuncu 6.4 290,192

Eski Sevgili
2006 37 Komedi Oyuncu 5.5 16,332
2006 37 Komedi Oyuncu 6.3 2,327

Ira Ve Abby
2006 37 Komedi 6.5 2,106
2006 Belgesel Oyuncu 5.8 1,717

Aşk Yolculuğu
2006 37 Komedi Oyuncu 5.5 5,846

40 Yıllık Bekar
2005 36 Komedi Oyuncu 7.1 368,303
2005 Talk-Show Oyuncu 4.5 256
2005 36 Komedi Oyuncu 6.5 4,504

Ben De Varım
2005 36 Komedi Oyuncu 5.8 372
2004 35 Komedi Oyuncu 6.1 5,496
2004 35 Komedi Oyuncu 6.1 5,805

Efsane Haberci
2004 35 Komedi Oyuncu 7.2 311,045
2003 Komedi Oyuncu 7.9 15,462
2003 34 Dram Oyuncu 6.4 879
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,590

Aşkın Şekli
2003 34 Komedi Oyuncu 6.7 10,553

Üç Hikaye
2001 Komedi Oyuncu 5.0 236
2001 32 Komedi Oyuncu 5.3 712

Yaz Kampında Curcuna
2001 32 Komedi Oyuncu 6.6 50,539

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 30 Dram Oyuncu 7.4 88,724

200 Sigara
1999 30 Komedi Oyuncu 6.0 14,156

Aşkımın Hedefisin
1998 29 Komedi Oyuncu 6.0 17,711
1998 29 Romantik Oyuncu 6.1 5,863
1997 28 Dram Oyuncu 6.2 1,587

Romeo ve Juliet
1996 27 Dram Oyuncu 6.7 197,110
1996 27 Komedi Oyuncu 5.6 205
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,674

Firlama kizlar
1995 26 Komedi Oyuncu 6.8 159,126

Cadılar Bayramı 6: Ölüm Çığlığı
1995 26 Korku Oyuncu 4.9 28,060

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 695,098
1993 Komedi Oyuncu 8.1 16,222
1993 Komedi Oyuncu 6.8 12,103
1991 Dram Oyuncu 7.5 1,686

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 337,549
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,562

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.1 10,869
- Komedi Yapımcı
Oyuncu
   
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,528) The 100 (1,875) La casa de papel (1,523) Euphoria (1,348) Fear the Walking Dead (1,275) Chernobyl (1,267) Mindhunter (1,260) Legion (1,253) The Big Bang Theory (1,242) Big Little Lies (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019