Giriş Kayıt
Richard Roxburgh

Richard Roxburgh


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Richard Roxburgh, oyuncu, yapımcı, senarist.

2004 yılının Eylül ayında Silvia Colloca ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Van Helsing (2004), Dip (2011), Kırılgan (2005), Rake (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Rox
8.7 (7 Oy)
  • Currently 174.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Oyuncu    
2022 Biyografi Oyuncu 7.3 233,949
2021 Dram Oyuncu    
2020 Aile Oyuncu 5.9 3,629

Yakın Tehlike: Long Tan Savaşı
2019 Aksiyon Oyuncu 6.8 15,159
2019 Aile Oyuncu 6.6 703

Gerçeğin Peşinde
2019 Dram Oyuncu 6.3 12,190
2019 Biyografi Oyuncu 6.2 6,476
2019 Dram Oyuncu 7.3 910

Arı Maya 2: Bal Oyunları
2018 Animasyon Oyuncu 5.5 1,014
2018 Dram Oyuncu    
2017 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.7 385
2017 Dram Oyuncu 6.7 3,855

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Oyuncu 8.1 593,120

Kahraman Koala
2015 Animasyon Oyuncu 5.1 894
2015 Dram Oyuncu 5.3 407

Arı Maya
2014 Animasyon Oyuncu 5.9 2,272
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.8 3,357

Dönüş
2013 Dram Oyuncu 5.8 1,524

Dip
2011 Macera Oyuncu 5.9 57,194
2011 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,578
2010 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
8.5 8,661

Baykuş Krallığı Efsanesi
2010 Animasyon Oyuncu 6.9 87,522
2010 Dram Oyuncu 6.4 1,113
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 20

Diplomat
2009 Aksiyon Oyuncu 5.5 762

Babam Romulus
2007 Biyografi Yönetmen 6.6 4,315
2006 Suç Oyuncu 6.3 5,504
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 Suç Oyuncu 6.2 296

Kırılgan
2005 Gerilim Oyuncu 6.0 17,503

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Oyuncu 5.1 56,242
2004 Aksiyon Oyuncu 6.1 284,324

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Oyuncu 5.8 183,832
2002 Macera Oyuncu 6.5 2,632
2002 Macera Oyuncu 4.6 1,763
2002 Dram Oyuncu 7.2 134
2002 Komedi Oyuncu 5.9 775

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Oyuncu 7.6 299,198

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Oyuncu 6.1 377,414

Oscar Ve Lucinda
1997 Dram Oyuncu 6.5 7,190
1997 Komedi Oyuncu 5.8 735

Devrim Çocukları
1996 Komedi Oyuncu 6.3 2,425
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024