Giriş Kayıt
Brandon Routh

Brandon Routh (39)


Oyuncu, Yapımcı

Brandon James Routh, 09 Ekim 1979 Des Moines, Iowa, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2007 yılının Kasım ayında Courtney Ford ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Superman Dönüyor (2006), Geleceğin Efsaneleri (2016), Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri (2010), Call of Duty: Ghosts (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brandon James Routh
Doğum Tarihi: 09 Ekim 1979
Doğum Yeri: Des Moines, Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: B.J. Routh | Brandon 'B.J.' Routh
Takma İsmi: B.J.
Burcu: Terazi
Boyu: 1.89 m
7.6 (16 Oy)
  • Currently 151.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 39 Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 796
2016 37 Macera Oyuncu 4.2 1,594

Süper Kahraman Dövüş Kulübü 2.0
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 805

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 82,151
2015 36 Gizem Oyuncu 4.4 9,569

Süper Kahraman Dövüş Kulübü
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.6 2,549
2014 Komedi Oyuncu 7.2 2,531
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 280,474
2014 Komedi Oyuncu 7.0 5,132
2013 Oyuncu 6.6 6,592
2013 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,356
2012 Komedi Oyuncu 6.4 3,953

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.6 383,426

Çarpık Oklar
2012 33 Dram Oyuncu 6.0 1,754

Eski Eş
2011 Komedi Oyuncu 6.8 4,703
2011 32 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 222
2011 32 Dram Oyuncu 6.2 448

Akılalmaz
2010 31 Dram Oyuncu 7.1 80,520

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 31 Komedi Oyuncu 5.1 14,188
2010 31 Komedi Oyuncu 5.5 1,720

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 31 Aksiyon Oyuncu 7.5 343,078
2009 30 Komedi Oyuncu 5.4 614
2009 30 Aksiyon Oyuncu 3.9 6,192

Üç Kişilik Masa
2009 30 Komedi Oyuncu 5.4 2,940
2009 30 Suç Oyuncu 6.1 1,681

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 29 Komedi Oyuncu 6.5 166,589
2008 29 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.1 1,567
2007 Aksiyon Oyuncu 8.2 121,525

Superman Dönüyor
2006 27 Aksiyon Oyuncu 6.0 261,596
2006 Belgesel Oyuncu 7.9 1,099
2006 27 Suç Oyuncu 5.5 5,455
1999 Komedi Oyuncu 5.8 1,110
1968 Dram Oyuncu 6.7 2,069
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,766) Mindhunter (1,891) The 100 (1,874) La casa de papel (1,742) Preacher (1,584) Legion (1,575) The Terror (1,490) Chernobyl (1,278) Big Little Lies (1,250) The Big Bang Theory (1,228)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019