Giriş Kayıt
William Ross

William Ross


Müzisyen, Müzisyen

William Ross, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Mesaj (1997), Richie Rich (1994), İki Hınzır Adam (1993), Sivri Kafalar (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Bill Ross
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Müzik 5.8 3,581

İstikamet: Düğün
2018 Komedi Müzik 6.0 33,593

Başlat
2018 Aksiyon Müzik 7.4 490,912

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Müzik 6.9 675,944

69. Emmy Ödülleri
2017 Müzik 5.2 334

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Müzik 7.8 691,174
2016 Dram Müzik 6.1 2,733
2016 Dram Müzik 4.4 224
2016 Müzik 6.4 2,249

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Müzik 7.8 977,954
2015 Dram Müzik 6.2 1,600
2014 Aile Müzik 6.1 1,652
2014 Kısa Metraj Müzik 8.4 574

Rüyalarda Buluşuruz
2014 Dram Müzik 6.3 5,964
2014 Dram Müzik 6.3 2,263

Hazine Avcıları
2014 Dram Müzik 6.1 141,954
2013 Biyografi Müzik 6.7 5,581

Crood’lar
2013 Animasyon Müzik 7.1 233,285
2013 Müzik 7.2 3,327
2013 Tarihi Müzik 4.7 978
2012 Dram Müzik 5.4 2,321

Yenilmezler
2012 Aksiyon Müzik 8.0 1,465,336

Açlık Oyunları
2012 Macera Müzik 7.2 1,009,280
2011 Komedi Müzik
Müzik
6.2 72,868
2011 Dram Müzik
Müzik
6.5 4,490

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Müzik 6.9 901,152
2011 Komedi Müzik 3.8 571
2011 Müzik 6.3 1,648

A Takımı
2010 Aksiyon Müzik 6.7 269,670

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Müzik 6.3 211,144

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Müzik 6.8 129,969
2009 Dram Müzik 6.6 1,872

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Müzik 5.7 215,444

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Müzik 6.0 213,856
2009 Müzik 7.8 2,420

Despero
2008 Macera Müzik
Müzik
6.1 40,043

Eylül Şafağı
2007 Dram Müzik 5.8 3,080

Ninja Kaplumbağalar
2007 Animasyon Müzik 6.2 69,503
2007 Müzik 7.1 1,541

Müzede Bir Gece
2006 Macera Müzik 6.5 379,570
2006 Korku Müzik
Müzik
4.7 879

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Müzik 5.7 110,764

Vahşi Doğa
2006 Animasyon Müzik 5.2 27,781
2005 Dram Müzik 6.1 3,537

Ekip 49
2004 Aksiyon Müzik
Müzik
6.5 59,537

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Müzik 6.6 242,545

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Müzik 3.4 126,226
2004 Aksiyon Müzik 6.1 286,686

Genç Siyah İnci
2003 Macera Müzik 5.4 1,337

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Müzik 7.2 633,711

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Müzik 7.4 696,544

Yeter
2002 Suç Müzik 5.8 48,017

Ölümsüz Aile
2002 Dram Müzik 6.6 25,472

Lilo Ve Stitch
2002 Animasyon Müzik 7.3 213,214

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Müzik 5.5 58,800
2002 Suç Müzik 5.3 29,613

Küçük Majeste
2001 Aile Müzik 6.9 460

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Müzik 6.4 347,706

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Müzik
Müzik
7.9 2,396

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Müzik 6.4 223,404

Soygun
2000 Aksiyon Müzik 5.8 42,506

Köpeğim Skip
2000 Dram Müzik
Müzik
7.0 21,413

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Müzik 6.0 149,942

Gününü Göreceksin
1999 Aksiyon Müzik 7.1 146,365

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Müzik 6.3 93,961

Kutsal Adam
1998 Komedi Müzik 5.0 20,981

Komik Tuzak
1998 Macera Müzik 6.6 156,038

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Müzik 6.2 18,164

Garip Bir çift II
1998 Macera Müzik 6.4 10,759

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Müzik 6.5 60,735

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Müzik 5.5 82,127

Mesaj
1997 Dram Müzik 7.5 294,462

Bir Gülücük İçin
1997 Komedi Müzik 4.8 1,532

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Müzik
Müzik
5.9 5,043

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Müzik 6.8 86,066
1996 Macera Müzik
Müzik
6.5 15,954

Aşkın Gücü
1996 Komedi Müzik
Müzik
6.4 53,515

Silici
1996 Aksiyon Müzik 6.2 118,829

Çavuş Bilko
1996 Komedi Müzik 5.8 23,985

Kara Koyun
1996 Komedi Müzik
Müzik
6.2 43,862

Daha Hınzır İki Adam
1995 Komedi Müzik 6.6 29,850

Gelinin Babası 2
1995 Komedi Müzik 6.1 41,897

Yargıç
1995 Aksiyon Müzik 5.6 125,476

Uçan fil
1995 Aksiyon Müzik 5.2 9,743
1995 Macera Müzik 5.7 4,431

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Müzik 6.5 103,547
1995 Komedi Müzik 6.0 2,457
1994 Komedi Müzik
Müzik
6.3 56,615

Hız Sınırı
1994 Aksiyon Müzik 5.5 14,705

Richie Rich
1994 Komedi Müzik 5.4 73,868

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Müzik 6.6 87,339

Bomba
1994 Aksiyon Müzik 6.2 33,852
1994 Komedi Müzik 8.8 2,273,188

Taş Devri
1994 Komedi Müzik 5.0 86,973
1994 Komedi Müzik 5.7 4,190

Acemi Dedektif
1994 Komedi Müzik 5.2 7,522

Parmak Kız
1994 Animasyon Müzik
Müzik
6.2 18,789

İki Hınzır Adam
1993 Komedi Müzik 7.0 54,035

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Müzik 6.4 59,736
1993 Komedi Müzik 4.4 31,063

Üşütük Popolar
1993 Macera Müzik 7.0 114,384
1993 Fantastik Müzik 5.2 8,865

Sivri Kafalar
1993 Komedi Müzik 5.4 58,213

Son Kahraman
1993 Aksiyon Müzik 6.5 164,655

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Müzik 4.2 63,273

Sokak Arkadaşları
1993 Komedi Müzik 7.8 103,294

Bir Buçuk Polis
1993 Komedi Müzik 4.2 9,238
1992 Aksiyon Müzik 6.4 148,616

Jennifer 8
1992 Suç Müzik 6.3 18,592

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Müzik 6.6 132,415

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Müzik 6.7 179,347
1992 Animasyon Müzik 6.5 34,165

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Aksiyon Müzik 4.4 44,959
1992 Dram Müzik 6.4 10,824

Gelinin Babası
1991 Aile Müzik 6.6 84,844
1991 Animasyon Müzik 6.5 28,467

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Müzik 6.2 20,616

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Aksiyon Müzik 6.9 209,452
1991 Animasyon Müzik 5.9 3,361
1991 Aksiyon Müzik
Müzik
5.8 4,566
1991 Macera Müzik 5.1 27,586
1991 Komedi Müzik 6.5 14,434

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Müzik 5.8 7,734

Kaçış
1990 Aksiyon Müzik 5.3 4,611

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Müzik 7.1 384,668
1990 Animasyon Müzik
Müzik
7.5 14,320
1990 Komedi Müzik 5.4 3,673
1990 Aksiyon Müzik 5.1 4,170
1988 Komedi Müzik 5.7 12,893
1988 Komedi Müzik 4.4 3,603
1988 Macera Müzik 5.1 10,191

Beter Böcek
1988 Komedi Müzik 7.5 343,799

Cehennem Silahı
1987 Aksiyon Müzik 7.6 277,940

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Müzik 7.0 7,948

Macgyver 1
1985 Aksiyon Müzik 7.6 42,268
1971 Biyografi Müzik 7.9 908
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film