Giriş Kayıt
Lior Rosner

Lior Rosner


Müzisyen, Müzisyen

Lior Rosner, müzisyen, müzisyen.

(2011) Kimliksiz (2011), (2008) Operasyon Valkyrie (2008), (2006) Superman Dönüyor (2006), (2007) Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Müzik 6.2 2,732
2020 Macera Müzik 7.5 8,490
2017 Belgesel Müzik 8.0 490

Gelin Bebeği
2015 Dram Müzik 6.5 288
2014 Dram Müzik 5.2 390

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Müzik 7.9 716,944
2014 Dram Müzik 8.2 58,486
2013 Komedi Müzik 6.5 5,988

Kimliksiz
2011 Aksiyon Müzik 6.8 263,456
2011 Korku Müzik 5.6 6,312

Zor Baba 3
2010 Komedi Müzik 5.5 114,493

Kaçaklar
2010 Aksiyon Müzik 6.2 103,466

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Müzik 5.8 46,943

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Müzik 7.1 247,607

İstila
2007 Bilim-Kurgu Müzik 5.9 79,821

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Müzik 5.6 268,393

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Müzik 6.1 285,244

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi Müzik 5.5 24,911

Saklambaç
2005 Dram Müzik 5.9 86,355

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Müzik 6.5 102,184
2003 Gerilim Müzik 5.8 114,629
2003 Komedi Müzik 6.7 17,185
1998 Aksiyon Müzik 7.2 3,344
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023