Giriş Kayıt
David A. Rosemont

David A. Rosemont


Yapımcı

David A. Rosemont, yapımcı.

Cleveland Abduction (2015), Bonnie & Clyde (2013), Rüyalarda Buluşuruz (2014), Purgatory (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yapımcı 7.5 5,961
2021 Tarihi Yapımcı 8.0 533
2018 Dram Yapımcı 7.0 2,571
2017 Romantik Yapımcı 6.9 2,273
2017 Suç Yapımcı 8.1 63,986
2016 Dram Yapımcı 6.3 956
2016 Dram Yapımcı 6.6 1,112
2016 Dram Yapımcı 7.5 2,959
2015 Dram Yapımcı 6.4 1,591
2015 Biyografi Yapımcı 6.6 9,003
2014 Aile Yapımcı 6.1 1,652
2014 Dram 5.8 30

Rüyalarda Buluşuruz
2014 Dram Yapımcı 6.3 5,927
2014 Biyografi Yapımcı 6.9 1,843
2013 Biyografi Yapımcı 6.4 5,948
2012 Dram Yapımcı 5.4 2,301
2012 Dram Yapımcı 6.5 635
2011 Aksiyon Yapımcı 5.9 61
2011 Dram Yapımcı 8.0 86

Oğlum Olmadan Asla
2011 Dram Yapımcı 6.2 885
2010 Dram Yapımcı 7.5 2,103

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Yapımcı 8.0 33,176
2009 Dram Yapımcı 6.2 709
2009 Dram Yapımcı 7.5 15,992
2008 Biyografi Yapımcı 5.0 678
2008 Aksiyon Yapımcı 4.5 362

Şirket
2007 Dram Yapımcı 7.7 4,971

Into The West 1
2005 Western Yapımcı 8.0 7,571
2004 Dram Yapımcı 5.6 329

Evden Eve
2002 Dram Yapımcı 7.8 4,447
2001 Dram Yapımcı 6.8 474
1999 Dram Yapımcı 6.5 287
1999 Fantastik Yapımcı 6.8 4,308
1996 Dram Yapımcı 6.2 923
1995 Komedi Yapımcı 5.8 315
1994 Korku Yapımcı 3.3 1,897
1991 Dram Yapımcı 5.4 328
1991 Savaş Yapımcı 6.1 311
1988 Dram Yapımcı 6.9 1,919
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film