Giriş Kayıt
Jemima Rooper

Jemima Rooper (41)


Oyuncu

Jemima Rooper, 24 Ekim 1981 Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Kıyametin Sesi (2005), Lost in Austen (2008), Hex (2004), Trauma (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ekim 1981
Doğum Yeri: Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.6 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 41 Komedi Oyuncu 5.7 7,221
2022 41 Korku Oyuncu 5.5 28
2022 Dram Oyuncu    
2019 Gerilim Oyuncu 6.7 3,130
2018 37 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 294
2018 Dram Oyuncu 5.8 1,701
2017 Suç Oyuncu 7.6 4,586
2016 Dram Oyuncu 7.0 11,004

Ya Aşksa
2013 32 Komedi Oyuncu 6.8 78,941

Tek Hakkın Var
2013 32 Biyografi Oyuncu 6.8 12,682
2013 Macera Oyuncu 6.5 11,841
2012 Oyuncu 5.4 202
2010 Dram Oyuncu 6.1 325
2010 29 Komedi Oyuncu 5.6 27
2008 Dram Oyuncu 7.4 10,982

Cehennem Çiçeği
2006 25 Suç Oyuncu 5.6 74,992
2006 Komedi Oyuncu 8.3 453

Müstehcen Çizmeler
2005 24 Komedi Oyuncu 7.1 20,493

Kıyametin Sesi
2005 24 Aksiyon Oyuncu 4.2 19,967
2004 Korku Oyuncu 7.0 5,033
2001 Dram Oyuncu 7.0 886
1999 Dram Oyuncu 8.1 7,095

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 10,502
1994 13 Oyuncu 7.5 17
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023