Giriş Kayıt
Johnny Romita

Johnny Romita (93)


Senarist, Oyuncu, Sanat Bölümü

Johnny Romita, 24 Ocak 1930 doğumlu senarist, oyuncu, sanat bölümü.

Helstrom (2020), Logan (2017), The Punisher (2017), Iron Man (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ocak 1930
Diğer Bir İsmi: John Romita Sr. | Jazzy Johnny Romita | John Romit
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Senarist 6.8 3,896
2017 Aksiyon Senarist 8.5 240,152

Koruyucular
2017 Aksiyon Senarist 7.2 109,650

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 87 Aksiyon 7.4 663,970
2017 87 Aksiyon Senarist
8.1 770,298
2015 Aksiyon Senarist 7.9 216,747
2015 Aksiyon Senarist
8.6 445,038

Yenilmezler Gizli Dosya: Kara Dul & Cezalandırıcı
2014 84 Animasyon Senarist 5.7 4,410
2013 83 Kısa Metraj Senarist 4.3 221
2013 Animasyon Senarist 6.9 644

Yenilmezler
2012 82 Aksiyon 8.0 1,397,670
2011 Aksiyon Senarist 7.4 914
2010 80 Belgesel Sanat Bölümü 7.6 1,278
2010 80 Belgesel Oyuncu 7.1 1,066

Demir Adam 2
2010 80 Aksiyon 6.9 823,589

Korkusuz
2003 73 Aksiyon Çeşitli 5.3 222,223

Örümcek Adam
1994 Animasyon Senarist 8.4 32,450
1992 Animasyon Senarist 8.5 44,188
1966 Animasyon Senarist 6.4 1,024
- Aksiyon Senarist    
- Bilim-Kurgu Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023