Giriş Kayıt
Paul Rogers

Paul Rogers (96)


Oyuncu

Paul Rogers, 22 Mart 1917 Plympton, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Billy Budd (1962), Casuslar Mücadelesi (1969), The Homecoming (1973), The Third Secret (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

Paul Rogers, 06 Ekim 2013 tarihinde (96 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Mart 1917
Ölüm Tarihi: 06 Ekim 2013
Doğum Yeri: Plympton, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oscar Ve Lucinda
1997 80 Dram Oyuncu 6.6 7,000
1988 71 Dram Oyuncu 6.9 1,631
1983 Dram Oyuncu 7.2 157
1975 58 Müzikal Oyuncu 6.8 79
1974 57 Biyografi Oyuncu 6.1 327
1973 56 Dram Oyuncu 6.8 803
1970 53 Dram Oyuncu 6.9 570
1970 Dram Oyuncu 7.9 343

Casuslar Mücadelesi
1969 52 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,281
1969 52 Dram Oyuncu 5.8 225

Balıkçının Ayakkabıları
1968 51 Dram Oyuncu 7.0 3,812
1964 47 Suç Oyuncu 6.5 1,079
1963 46 Dram Oyuncu 6.3 398
1962 45 Oyuncu 5.9 162
1962 45 Dram Oyuncu 7.1 255
1962 45 Macera Oyuncu 7.8 4,544
1962 45 Komedi Oyuncu 6.6 112
1962 45 Macera Oyuncu 6.3 340
1961 44 Oyuncu 6.8 619
1961 44 Dram Oyuncu 7.2 922
1960 43 Biyografi Oyuncu 7.1 1,006
1959 42 Dram Oyuncu 7.2 5,666
1954 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,081
1954 37 Biyografi Oyuncu 6.4 1,611
1954 37 Komedi Oyuncu 6.2 340
1951 34 Dram Oyuncu 6.9 100
1950 Dram Oyuncu 8.1 164
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023