Giriş Kayıt
Noel Rogers

Noel Rogers


Editör, Editör

Noel Rogers, editör, editör.

Bugsy Malone (1976), The Ruling Class (1972), Arabulucu (1971), Foxes (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Editör 5.7 3,343
2015 Komedi Editör 5.7 2,715
2015 Komedi Editör 6.4 7,878
2014 Komedi Editör 7.3 7,975
2010 Komedi Editör 6.5 2,390
2009 Komedi Editör 8.2 23,637
2008 Komedi Editör 7.6 2,413
2006 Komedi Editör 5.4 310
2005 Komedi Editör 6.0 12,391
2003 Komedi Editör 6.1 257
1998 Komedi Editör 5.9 1,094
1996 Komedi Editör 7.3 24,720
1995 Komedi Editör 6.0 382

Alacakaranlık Kuşağı
1985 Bilim-Kurgu Editör 7.8 8,860
1985 Biyografi Editorial Department 6.3 65
1983 Western Editorial Department 5.7 493
1981 Biyografi Editorial Department 6.1 374
1980 Dram Editorial Department 6.6 643
1980 Dram Editorial Department 6.1 3,635
1979 Aksiyon Editorial Department 5.4 1,594

Sessiz Flüt
1978 Aksiyon Editorial Department 5.9 1,984

Profesyoneller
1977 Aksiyon Editorial Department 8.0 2,298
1976 Komedi Editorial Department 6.9 14,744
1974 Komedi Editorial Department 4.0 677

Yastık Kavgası
1973 Komedi Editorial Department 6.5 2,519

Ucuz Romanlar Yazarı
1972 Komedi Editorial Department 6.0 2,020
1972 Komedi Editorial Department 7.5 5,419
1972 Komedi Editorial Department 6.9 397

Arabulucu
1971 Dram Editorial Department 7.3 4,370
1970 Aksiyon Editorial Department 6.6 1,073
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,063) The 100 (1,859) Fear the Walking Dead (1,455) Euphoria (1,418) La casa de papel (1,246) Yellowstone (1,166) The Big Bang Theory (1,162) 13 Reasons Why (1,143) Legion (1,136) Mindhunter (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019