Giriş Kayıt
Dave Rodriguez

Dave Rodriguez (52)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Oyuncu

David Rodriguez, 18 Ağustos 1970 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist, oyuncu.

Queen of the South (2016), The Resident (2018), The Chi (2018), Hightown (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Rodriguez
Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1970
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnny Baps | David Rodriguez
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Suç Yönetmen 6.8 5,459
2019 Gerilim Yönetmen 6.3 15,836
2018 Dram Yönetmen 7.8 27,987
2018 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.5 6,630
2016 Aksiyon Yönetmen 8.0 31,083
2016 Dram Yönetmen 7.4 8,535

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen 8.1 39,562
2013 43 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Müzik
6.1 504
2012 42 Komedi Oyuncu
5.9 127
2009 39 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.9 392
2006 36 Suç Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Müzik
4.4 610
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023