Giriş Kayıt
César Rodrigues

César Rodrigues


Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı

César Rodrigues, yönetmen, senarist, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Herkes Masumsa Kim Suçlu?
2022 Komedi Yönetmen
Senarist
   
2021 Komedi Yönetmen 5.0 51
2020 Komedi Yönetmen 6.8 5
2016 Komedi Yönetmen 6.6 2,910
2015 Komedi Yönetmen
Senarist
5.0 1,018
2013 Komedi Yönetmen
Senarist
6.8 297
2012 Dram Yönetmen 5.3 20
2011 Komedi Yönetmen 6.7 229
2005 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.3 261

Kumdan Ev
2005 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 3,227
2004 Romantik Yönetmen Asistanı 6.5 714
2000 Yönetmen
Senarist
5.6 134
1998 Suç Yönetmen 7.5 60
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023