Giriş Kayıt
Zach Robinson

Zach Robinson


Müzisyen, Müzisyen

Zach Robinson, müzisyen, müzisyen.

Kaçan Kovalanır (2014), Absolutely Fabulous: The Movie (2016), Kindergarten Cop 2 (2016), Pasta (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Zachary Robinson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Müzik 8.8 35,207
2017 Kısa Metraj Müzik 6.0 86
2017 Komedi Müzik 4.2 3,799
2017 Belgesel Müzik    
2016 Aksiyon Müzik 5.9 52,318
2016 Komedi Müzik 5.4 11,088
2016 Komedi Müzik 4.4 2,907
2016 Komedi Müzik
Müzik
4.5 122
2015 Komedi Müzik 6.0 59,506

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
2015 Animasyon Müzik 7.1 39,454

Karınca Adam
2015 Aksiyon Müzik 7.3 512,112

Sert Ol
2015 Komedi Müzik 6.0 112,234

Jakuzi 2
2015 Komedi Müzik 5.1 34,724

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Müzik 5.1 45,129

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Müzik 6.0 23,478

Pasta
2014 Dram Müzik 6.4 33,288

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Müzik 6.2 37,711
2014 Aksiyon Müzik 6.4 21,210

Çakma Polisler
2014 Komedi Müzik 6.4 122,232

Muppets Aranıyor
2014 Macera Müzik 6.4 29,244

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Müzik 7.9 551,834

Sonsuz Aşk
2014 Dram Müzik 6.3 38,154

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Müzik 7.5 522,008

Büyük Kumar
2013 Suç Müzik 5.6 58,530

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Müzik 5.6 110,549

Genç Çıraklar
2013 Komedi Müzik 6.3 180,798
2013 Kısa Metraj Müzik 5.9 126

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Müzik 5.8 273,398
2013 Dram Müzik 6.1 221

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Müzik 6.4 25,523
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,411) Mindhunter (1,768) The 100 (1,721) La casa de papel (1,545) Preacher (1,487) Legion (1,467) The Terror (1,419) Big Little Lies (1,158) Chernobyl (1,122) The Big Bang Theory (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019