Giriş Kayıt
John Robinson

John Robinson (75)


Senarist

John Robinson, 02 Ekim 1923 California, ABD doğumlu senarist.

Dragnet (1959) yapımıyla biliniyor.

John Robinson, 03 Nisan 1999 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1923
Ölüm Tarihi: 03 Nisan 1999
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: John D. Robinson
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 Western Senarist 8.0 101
1959 Dram Senarist 7.5 1,595
1957 Aksiyon Senarist 8.1 198
1957 34 Suç Senarist 7.0 474
1957 Aksiyon Senarist 8.1 171
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019