Giriş Kayıt
Dale Robertson

Dale Robertson (89)


Oyuncu

Dayle Lymoine Robertson, 13 Temmuz 1923 Harrah, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu.

1956 yılının Haziran ayında Mary Murphy ile evlendi. 1 yılın ardından 1957 yılının Eylül ayında boşandılar.

Kahramanlar Savaşı (1954), Death Valley Days (1952), Two Flags West (1950), (1952) Son Yaprak (1952) gibi yapımlarla biliniyor.

Dale Robertson, 27 Şubat 2013 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Dayle Lymoine Robertson
Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1923
Ölüm Tarihi: 27 Şubat 2013
Doğum Yeri: Harrah, Oklahoma, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Oyuncu 6.9 328

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 16,215

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.2 5,926
1979 56 Aksiyon Oyuncu 5.8 160

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 6.9 10,486
1975 52 Suç Oyuncu 6.2 127
1966 Western Oyuncu 7.6 125

İskeletler Sahili
1965 42 Macera Oyuncu 4.7 181
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,861
1961 38 Western Oyuncu 5.3 117
1959 Komedi Oyuncu 8.3 181
1958 35 Komedi Oyuncu 6.0 153
1957 Western Oyuncu 7.9 453
1956 33 Western Oyuncu 6.0 411
1956 33 Western Oyuncu 6.3 236
1955 32 Aksiyon Oyuncu 5.5 436

Kahramanlar Savaşı
1954 31 Western Oyuncu 5.7 543
1953 30 Komedi Oyuncu 5.3 119
1953 30 Western Oyuncu 6.1 213

Şeytan Kanyonu
1953 30 Aksiyon Oyuncu 5.2 295
1953 30 Western Oyuncu 6.7 186
1952 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 111
1952 29 Macera Oyuncu 6.5 247

Son Yaprak
1952 29 Dram Oyuncu 7.2 1,974
1952 Western Oyuncu 7.6 590
1952 29 Western Oyuncu 7.0 96
1951 28 Dram Oyuncu 6.6 252
1951 28 Western Oyuncu 7.0 681
1951 28 Oyuncu 5.8 195
1950 27 Western Oyuncu 6.7 613
1950 27 Western Oyuncu 6.0 522
1949 26 Komedi Oyuncu 6.1 411
1949 26 Dram Oyuncu 7.0 2,117
1948 25 Komedi Oyuncu 6.7 2,356
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,372) The 100 (1,729) La casa de papel (1,498) Mindhunter (1,313) Legion (1,298) Preacher (1,194) Chernobyl (1,160) The Big Bang Theory (1,104) Yellowstone (1,101) Euphoria (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019