Giriş Kayıt
Brian Rix

Brian Rix (92)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Brian Norman Roger Rix, 27 Ocak 1924 Cottingham, East Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

"Men of Affairs" (1973) yapımıyla biliniyor.

Brian Rix, 20 Ağustos 2016 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Brian Norman Roger Rix
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1924
Ölüm Tarihi: 20 Ağustos 2016
Doğum Yeri: Cottingham, East Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Lord Rix | Sir Brian Rix
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 37 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.2 78
1959 35 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 175
1956 32 Komedi Oyuncu 5.4 211
1954 30 Dram Oyuncu 6.7 70
1950 Dram Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
7.8 179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024