Giriş Kayıt
Allen Rivkin

Allen Rivkin (86)


Senarist, Yapımcı

Allen Rivkin, 20 Kasım 1903 Hayward, Wisconsin, ABD doğumlu senarist, yapımcı.

Dead Reckoning (1947), Tension (1949), The Farmer's Daughter (1947), Dans Eden Hanım (1933) gibi yapımlarla biliniyor.

Allen Rivkin, 17 Şubat 1990 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Kasım 1903
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 1990
Doğum Yeri: Hayward, Wisconsin, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 73 Belgesel 7.3 2,357
1959 56 Suç Senarist 6.4 298
1958 55 Suç Senarist 5.7 196
1955 52 Biyografi Senarist 6.2 319
1955 52 Müzik Senarist 5.4 218

Cehennem Esirleri
1954 51 Dram Senarist 5.0 274
1953 50 Dram Senarist 5.9 1,598
1951 48 Komedi Senarist 6.0 609
1951 48 Dram Senarist 6.1 696
1949 46 Suç Senarist 7.3 3,224
1949 46 Komedi Senarist 6.6 1,549
1949 46 Dram Senarist 6.8 991
1947 44 Dram Senarist 6.3 560
1947 44 Dram Senarist 7.2 2,684
1947 44 Dram Senarist 7.1 8,075
1946 43 Dram Senarist 6.7 1,440
1946 43 Komedi Senarist
Yapımcı
5.9 146
1942 39 Suç Senarist 6.8 1,092
1941 38 Aksiyon Senarist 5.8 329
1939 36 Suç Senarist 6.7 628
1938 35 Komedi Senarist 6.5 635
1937 34 Komedi Senarist 6.2 468
1937 34 Suç Senarist 5.8 87
1937 34 Suç Senarist 6.6 618
1937 34 Komedi Senarist 7.0 777
1936 33 Macera Senarist 6.5 457
1935 32 Komedi Senarist 6.3 527
1934 31 Dram Senarist 5.9 1,451

Dans Eden Hanım
1933 30 Müzikal Senarist 6.8 2,488
1933 30 Komedi Senarist 5.5 304
1933 30 Dram Senarist 7.0 1,663
1932 29 Dram Senarist 7.1 2,428
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023