Giriş Kayıt
Erica Rivas

Erica Rivas (44)


Oyuncu, Yapımcı

Erica Rivas, 01 Aralık 1974 Ramos Mejía, La Matanza, Buenos Aires, Arjantin doğumlu oyuncu, yapımcı.

Tetro (2009), Casados con hijos (2005), (2014) Asabiyim Ben (2014), (1999) Olimpo Garajı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1974
Doğum Yeri: Ramos Mejía, La Matanza, Buenos Aires, Arjantin
Diğer Bir İsmi: Érica Rivas
Burcu: Yay
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 44 Dram Oyuncu 5.8 149

Zirve
2017 43 Dram Oyuncu 6.0 2,843
2015 41 Dram Oyuncu 6.8 276
2015 Dram Oyuncu 8.4 12

Asabiyim Ben
2014 40 Komedi Oyuncu 8.1 153,798
2014 40 Dram Oyuncu 5.3 246
2012 Dram Oyuncu    
2010 36 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.2 46

Senin Yüzünden
2010 36 Dram Oyuncu 6.7 251
2009 35 Gerilim Oyuncu 5.5 369
2009 35 Dram Oyuncu 6.9 11,945
2007 33 Dram Oyuncu 6.2 216
2006 32 Oyuncu 5.8 34
2005 Komedi Oyuncu 7.6 1,166
2004 Romantik Oyuncu 8.0 33
2003 Suç Oyuncu 7.3 72
2002 Komedi Oyuncu 7.1 32
2002 Komedi Oyuncu 9.2 3,019
2001 Komedi Oyuncu 5.6 43
2000 Komedi Oyuncu 6.2 8
2000 Komedi Oyuncu 7.5 11

Olimpo Garajı
1999 25 Dram Oyuncu 7.4 2,334
1998 Komedi Oyuncu 6.1 81
1991 News Oyuncu 6.5 204
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,764) The 100 (1,666) 13 Reasons Why (1,205) Yellowstone (1,166) Fear the Walking Dead (1,135) Preacher (1,096) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,072) Legion (1,002) Mindhunter (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019