Giriş Kayıt
Emmanuelle Riva

Emmanuelle Riva (97)


Oyuncu

Paulette Germaine Riva, 24 Şubat 1927 Cheniménil, Vosges, Fransa doğumlu oyuncu.

Aşk (2012), Hiroşima Sevgilim (1959), Léon Morin, prêtre (1961), Paris Büyüsü (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paulette Germaine Riva
Doğum Tarihi: 24 Şubat 1927
Doğum Yeri: Cheniménil, Vosges, Fransa
Diğer Bir İsmi: Emmanuele Riva
Burcu: Balık
Boyu: 1.66 m
9.0 (5 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paris Büyüsü
2016 89 Komedi Oyuncu 6.3 3,630
2016 89 Komedi Oyuncu 6.1 235
2013 86 Oyuncu 7.2 3,320
2013 86 Belgesel Oyuncu 7.1 422

Aşk
2012 85 Dram Oyuncu 7.9 105,618

Yunan İşi Bir Problem
2012 85 Komedi Oyuncu 5.2 200

Gökten Bir Uydu Düştü
2011 84 Komedi Oyuncu 6.4 2,111
2008 81 Dram Oyuncu 5.8 659

Malikanede Cinayet
2008 81 Gizem Oyuncu 5.4 660

Benim Oğlum
2006 79 Dram Oyuncu 6.8 834
2005 Komedi Oyuncu 7.7 111
2003 76 Dram Oyuncu 6.0 100
2001 74 Dram Oyuncu 6.8 548
1999 72 Komedi Oyuncu 6.3 4,407
1995 68 Oyuncu 6.4 77
1993 66 Dram Oyuncu 6.2 176

Üç Renk: Mavi
1993 66 Dram Oyuncu 7.8 110,418
1989 62 Biyografi Oyuncu 6.6 152
1988 61 Oyuncu 6.8 279
1984 57 Dram Oyuncu 7.1 282
1982 55 Dram Oyuncu 6.1 308
1981 54 Dram Oyuncu 6.2 188
1976 49 Dram Oyuncu 6.2 101

Çılgın Bir At Gibi Gideceğim
1973 46 Dram Oyuncu 6.7 966
1969 42 Aksiyon Oyuncu 6.0 116

Öğretmenin Kaderi
1967 40 Dram Oyuncu 7.1 619
1965 38 Dram Oyuncu 5.6 68
1965 38 Dram Oyuncu 6.6 335
1965 38 Komedi Oyuncu 5.7 85
1964 37 Suç Oyuncu 6.1 98
1962 35 Dram Oyuncu 7.2 643
1961 34 Dram Oyuncu 7.5 5,650
1960 33 Dram Oyuncu 7.6 1,407
1960 33 Dram Oyuncu 7.6 2,588

Hiroşima Sevgilim
1959 32 Dram Oyuncu 7.8 35,860
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024