Giriş Kayıt
Alrick Riley

Alrick Riley


Yönetmen, Oyuncu, Senarist

Alrick Riley, yönetmen, oyuncu, senarist.

Bridgerton (2020), Death in Paradise (2011), Hustle (2004), Spooks (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alrich Riley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Suç Yönetmen 6.9 4,593
2022 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.6 79,889
2021 Suç Yönetmen 7.5 114
2021 Suç Yönetmen 7.3 11,457
2020 Dram Yönetmen 7.4 167,450
2019 Aksiyon Yönetmen 6.8 6,891
2018 Macera Yönetmen 7.1 10,176
2016 Komedi Yönetmen 7.1 22,430
2016 Suç Yönetmen 8.1 355,223
2015 Dram Yönetmen 6.8 143,879
2014 Suç Yönetmen 6.8 20,423
2014 Aksiyon Yönetmen 6.8 19,930
2014 Aksiyon Yönetmen 7.4 13,479
2013 Dram Yönetmen 6.3 534
2012 Aksiyon Yönetmen 7.3 9,406
2012 Suç Yönetmen 7.5 22,822
2011 Suç Yönetmen 7.8 27,833

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yönetmen 7.7 236,811

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Yönetmen 8.5 188,667
2011 Korku Yönetmen 6.4 2,457

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Yönetmen 8.1 1,079,833
2009 Komedi Yönetmen 6.6 457
2009 Komedi Yönetmen 8.1 174,156
2008 Suç Yönetmen 7.3 1,159
2008 Suç Yönetmen 8.1 11,047
2008 Biyografi Yönetmen 6.7 118
2006 Komedi Yönetmen 7.5 4,677
2004 Suç Yönetmen 8.2 23,530

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yönetmen 7.8 162,605
2002 Dram Yönetmen 8.3 18,324
2002 Dram Yönetmen 7.1 92
2001 Suç Yönetmen 7.4 5,735

Sessiz Tanık
1996 Suç Yönetmen 7.9 12,674
1989 Komedi Senarist
Çeşitli
7.8 1,064
1979 Suç Oyuncu 7.6 13,049
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024