Giriş Kayıt
Richard Riehle

Richard Riehle (74)


Oyuncu

Richard Riehle, 12 Mayıs 1948 Menomonee Falls, Wisconsin, ABD doğumlu oyuncu.

Extracted (2012), Garip Bir çift II (1998), Chase (2019), The Public Eye (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1948
Doğum Yeri: Menomonee Falls, Wisconsin, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.75 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 74 Komedi Oyuncu 7.6 19
2022 74 Komedi Oyuncu 3.9 140
2022 74 Biyografi Oyuncu 5.6 547
2021 73 Korku Oyuncu 4.6 562
2021 73 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.8 22
2020 72 Komedi Oyuncu 6.3 46
2019 71 Korku Oyuncu 5.4 16,068
2019 71 Gerilim Oyuncu 5.5 10,559
2019 Komedi Oyuncu 6.3 3,583
2018 70 Aile Oyuncu 4.0 88
2018 70 Biyografi Oyuncu 4.8 348
2018 70 Komedi Oyuncu 5.9 1,399
2018 70 Aile Oyuncu 3.6 272
2018 70 Komedi Oyuncu 5.3 909
2018 70 Korku Oyuncu 4.4 2,647
2018 70 Fantastik Oyuncu 4.3 2,018
2018 70 Korku Oyuncu    
2017 69 Biyografi Oyuncu 5.9 281
2017 69 Aksiyon Oyuncu 4.7 556
2017 69 Dram Oyuncu 6.3 118
2017 69 Suç Oyuncu 4.6 142
2017 69 Komedi Oyuncu 3.8 367
2017 69 Komedi Oyuncu 6.4 85
2017 69 Aile Oyuncu 4.1 266
2017 69 Komedi Oyuncu 4.5 403
2017 69 Dram Oyuncu 5.0 190
2016 68 Komedi Oyuncu 5.6 5,306
2016 68 Dram Oyuncu 5.6 201

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 68 Macera Oyuncu 6.1 8,289
2016 68 Aksiyon Oyuncu 4.2 196
2015 67 Korku Oyuncu 5.1 1,532
2015 67 Komedi Oyuncu 5.6 784
2015 67 Dram Oyuncu 5.0 4,908
2015 67 Komedi Oyuncu 4.5 1,477
2015 67 Gerilim Oyuncu 4.6 599
2015 67 Aksiyon Oyuncu 6.5 743
2015 67 Macera Oyuncu    
2015 67 Komedi Oyuncu 5.3 395
2014 66 Dram Oyuncu 4.3 3,838

Transformers: Kayıp Çağ
2014 66 Aksiyon Oyuncu 5.6 317,564
2014 66 Macera Oyuncu 4.6 218
2014 66 Komedi Oyuncu 5.2 2,897
2014 66 Komedi Oyuncu 5.2 826
2014 66 Komedi Oyuncu 4.8 486
2014 66 Romantik Oyuncu 6.9 31,498
2014 66 Gizem Oyuncu 5.3 5,030
2014 66 Oyuncu 3.0 305

Yaramazlık Gecesi
2013 65 Dram Oyuncu 4.6 1,941

Teksas Katliamı 3D
2013 65 Korku Oyuncu 4.8 52,711
2013 65 Gizem Oyuncu 2.4 1,049
2013 65 Komedi Oyuncu 6.3 205
2013 65 Dram Oyuncu 6.0 1,327
2013 65 Gerilim Oyuncu 3.9 216
2013 65 Gerilim Oyuncu 6.4 68
2013 65 Dram Oyuncu 3.1 238
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 2,179
2012 64 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,022
2012 64 Komedi Oyuncu 6.1 581
2012 64 Western Oyuncu 5.5 677
2012 64 Komedi Oyuncu 5.4 444
2012 64 Komedi Oyuncu 5.6 630
2012 64 Korku Oyuncu 3.1 1,288

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.4 124,088

Ağır Abi
2012 64 Aksiyon Oyuncu 5.4 19,369
2012 64 Komedi Oyuncu 4.1 560
2012 64 Dram Oyuncu 6.4 12,797
2012 64 Gerilim Oyuncu 5.1 1,588

Hazine Bekçileri
2012 64 Komedi Oyuncu 4.3 1,985
2012 64 Komedi Oyuncu 5.5 80
2011 63 Komedi Oyuncu 6.2 70,855

Nedimeler
2011 63 Komedi Oyuncu 6.8 295,393
2011 63 Aksiyon Oyuncu 5.6 4,612
2011 63 Komedi Oyuncu 4.3 3,305
2011 63 Komedi Oyuncu 4.0 172
2010 62 Macera Oyuncu 3.5 316

Yeni Yıl Köpekleri''nin Peşinde
2010 62 Macera Oyuncu 5.3 2,968
2010 Komedi Oyuncu 6.1 893
2010 62 Komedi Oyuncu 5.4 2,111
2010 62 Komedi Oyuncu 6.7 1,048

Beş Yıldızlı Gün
2010 62 Dram Oyuncu 5.7 824
2010 62 Korku Oyuncu 4.6 4,146
2010 62 Komedi Oyuncu 4.8 189
2009 61 Korku Oyuncu 4.8 363
2009 61 Dram Oyuncu 6.0 178

Cadılar Bayramı 2
2009 61 Korku Oyuncu 4.8 56,635
2009 61 Macera Oyuncu 5.4 1,851
2009 61 Aksiyon Oyuncu 3.7 330
2009 Komedi Oyuncu 8.5 437,458
2009 61 Korku Oyuncu 4.7 4,991
2008 60 Gerilim Oyuncu 3.0 468
2008 60 Komedi Oyuncu 4.1 268
2008 60 Biyografi Oyuncu 4.6 182
2008 60 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 38
2008 60 Gerilim Oyuncu 4.8 416
2008 60 Dram Oyuncu 7.0 11,276
2008 60 Dram Oyuncu 6.2 3,192

Önyargı
2008 60 Dram Oyuncu 4.4 965
2008 60 Komedi Oyuncu 4.4 409
2008 60 Komedi Oyuncu 4.3 799
2008 60 Aile Oyuncu 5.8 585
2007 59 Gerilim Oyuncu 3.9 121

Uslu Dur
2007 59 Aksiyon Oyuncu 6.1 45,394
2007 59 Romantik Oyuncu 4.1 341

Zombi Olmak
2007 59 Komedi Oyuncu 5.7 3,430
2007 59 Macera Oyuncu 6.0 417
2007 59 Dram Oyuncu 6.7 191

Dünyalı
2007 59 Dram Oyuncu 7.9 189,854
2007 59 Dram Oyuncu 6.4 320
2007 59 Dram Oyuncu 5.6 244

Dumanaltı
2007 59 Macera Oyuncu 5.8 18,075

Bir Gece Vakti
2006 58 Dram Oyuncu 6.0 838
2006 58 Korku Oyuncu 5.5 996
2006 58 Komedi Oyuncu 4.3 133

Yatakhanede Şenlik Var 2
2006 58 Komedi Oyuncu 4.1 5,357

Balta
2006 58 Komedi Oyuncu 5.6 31,841

Salsa Sos
2006 58 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,247

Kayıp Gençlik
2006 58 Suç Oyuncu 5.9 2,780
2006 58 Dram Oyuncu 2.9 274
2005 Aile Oyuncu 5.4 974

Davetsiz Çapkınlar
2005 57 Komedi Oyuncu 7.0 360,616
2005 57 Komedi Oyuncu 6.1 2,055

Palindrom
2004 56 Komedi Oyuncu 6.7 12,597

Kahraman İnekler
2004 56 Animasyon Oyuncu 5.4 23,963

Tenin Gizemi
2004 56 Dram Oyuncu 7.6 71,534
2004 56 Komedi Oyuncu 5.9 123
2003 Komedi Oyuncu 4.0 3,401
2003 55 Aile Oyuncu 5.0 275

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.8 150,289
2003 55 Komedi Oyuncu 6.1 4,926
2002 54 Dram Oyuncu 5.8 30,121
2002 54 Dram Oyuncu 5.1 2,617
2002 Komedi Oyuncu 6.8 12,409
2002 Suç Oyuncu 7.1 6,717
2001 53 Macera Oyuncu 5.9 57,909

Haydut
2001 53 Komedi Oyuncu 6.5 68,969
2001 53 Komedi Oyuncu 8.1 1,116

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 54,457

Öyle Bir Kız ki
2001 53 Komedi Oyuncu 5.0 13,422
2001 53 Aksiyon Oyuncu 3.4 510
2001 53 Dram Oyuncu 5.6 3,002
2001 Komedi Oyuncu 7.5 15,457
1999 Dram Oyuncu 8.9 78,532

Erkek Jigolo
1999 51 Komedi Oyuncu 5.7 76,634

Ofis Çılgınlığı
1999 51 Komedi Oyuncu 7.6 271,058
1999 51 Komedi Oyuncu 5.3 371
1999 51 Dram Oyuncu 5.5 142

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 50 Komedi Oyuncu 7.5 286,508

Koca Bebek Joe
1998 50 Aksiyon Oyuncu 5.7 29,683

Son Umut
1998 50 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,136
1998 50 Suç Oyuncu 6.0 979
1998 50 Aile Oyuncu 4.0 2,378
1998 50 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 672
1998 50 Suç Oyuncu 6.1 4,047

Cehennem Silahı 4
1998 50 Aksiyon Oyuncu 6.6 165,593
1998 50 Dram Oyuncu 5.4 391

Şifre Merkür
1998 50 Aksiyon Oyuncu 6.1 75,366

Garip Bir çift II
1998 50 Macera Oyuncu 6.4 10,271
1998 50 Komedi Oyuncu 7.2 4,534
1997 49 Dram Oyuncu 5.5 369

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.9 34,301
1997 Suç Oyuncu 7.2 843

187
1997 49 Dram Oyuncu 6.6 24,163
1997 49 Suç Oyuncu 5.1 408

Geçmişten Ruhlar
1996 48 Dram Oyuncu 6.7 11,430

Fanatik
1996 48 Dram Oyuncu 5.9 49,250
1996 48 Dram Oyuncu 6.2 77

Kritik Karar
1996 48 Aksiyon Oyuncu 6.5 58,830
1995 47 Biyografi Oyuncu 8.2 525,653
1995 47 Biyografi Oyuncu 6.3 2,343

Vahşi Av
1995 47 Macera Oyuncu 4.9 275
1995 47 Komedi Oyuncu 4.2 8,272

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Oyuncu 7.8 70,655
1994 46 Komedi Oyuncu 5.1 1,556
1994 46 Komedi Oyuncu 5.5 6,992
1994 46 Aile Oyuncu 6.6 8,858
1993 Suç Oyuncu 6.8 7,949
1993 45 Dram Oyuncu 5.8 1,978

Kaçak
1993 45 Aksiyon Oyuncu 7.8 299,174

Özgür Willy
1993 45 Macera Oyuncu 6.0 78,201
1993 45 Dram Oyuncu 6.2 159

Kanıt Vücutlar
1993 45 Dram Oyuncu 4.5 15,551
1992 44 Komedi Oyuncu 6.5 22,862

Fareler Ve İnsanlar
1992 44 Dram Oyuncu 7.5 44,577
1992 44 Suç Oyuncu 6.5 4,168

Sihirli Öpücük
1992 44 Komedi Oyuncu 5.6 8,308

Kızarmış Yeşil Domatesler
1991 43 Dram Oyuncu 7.7 76,515

Gölgeler ve Sis
1991 43 Komedi Oyuncu 6.7 17,473
1990 Komedi Oyuncu 5.2 654

Kara Yağmur
1989 41 Aksiyon Oyuncu 6.6 56,227

Zafer
1989 41 Dram Oyuncu 7.8 136,908

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Oyuncu 8.2 33,514
1986 Dram Oyuncu 7.1 5,742

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.1 25,584
1978 Dram Oyuncu 7.1 248

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 6,404

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.3 36,588
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023