Giriş Kayıt
Damien Richardson

Damien Richardson


Oyuncu, Sesler

Damien Richardson, oyuncu, sesler.

City Homicide (2007), The Hard Word (2002), Jack Irish: Bad Debts (2012), Jack Irish: Black Tide (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 7.8 3,373
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.0 667
2014 Suç Oyuncu 6.9 1,847
2013 Macera Oyuncu 7.0 2,551
2013 Suç Oyuncu 8.6 24,697
2012 Suç Oyuncu 6.8 2,732
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 929
2012 Suç Oyuncu 6.8 2,163
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 257
2010 Gerilim Oyuncu 6.2 30

Timsah: Nehrin Dişleri
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 33,498
2007 Dram Oyuncu 6.6 871
2007 Fantastik Sesler 3.9 252

İçimdeki Gürültü
2007 Dram Oyuncu 6.2 3,872
2007 Suç Oyuncu 7.5 1,716
2005 Dram Oyuncu 7.6 1,486
2004 Komedi Oyuncu 6.3 116
2003 Komedi Oyuncu 4.6 194
2002 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,883
2001 Dram Oyuncu 7.3 6,677
2001 Dram Oyuncu 6.1 137
1999 Gerilim Oyuncu 4.8 224
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,701

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 6,370
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film