Giriş Kayıt
Pedro Ribeiro

Pedro Ribeiro


Editör, Editör, Yapımcı

Pedro Ribeiro, editör, editör, yapımcı.

Inferno (1999), Duyarsız (2012), Ayçiçeklerinin Gecesi (2006), Call Girl (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 6.4 71
2017 Dram Editör 4.8 569
2015 Suç Editör 6.2 362
2015 Komedi Editör 6.0 507
2015 Komedi Editör 5.6 1,537
2014 Komedi Editör 7.3 1,523
2014 Komedi Editör 4.5 450
2013 Aksiyon Editör 4.3 958

Lizbon'a Gece Treni
2013 Gizem Editorial Department 6.8 16,839
2013 Dram Editör 6.1 134

Duyarsız
2012 Fantastik Editör 6.2 3,108
2011 Biyografi Editör 6.5 126
2010 Komedi Editör 6.1 1,050
2007 Suç Editör 6.3 2,154
2007 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.5 614
2006 Komedi Editör
Yapımcı
6.1 1,054

Ayçiçeklerinin Gecesi
2006 Suç Editör 7.2 2,507

Sonsuz Kin
2006 Korku Editör 6.7 1,537
2005 Suç Editör 6.4 346
2004 Dram Editör 6.1 181
2001 Belgesel 8.0 294
1999 Editör 5.1 7,058
1996 Dram Çeşitli 6.9 501
1995 Dram Editör 5.8 427
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019