Giriş Kayıt
Julian Rhind-Tutt

Julian Rhind-Tutt (55)


Oyuncu

Julian Alistair Rhind-Tutt, 20 Temmuz 1968 West Drayton, Hillingdon, Middlesex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Natasa Zajc ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

The Trench (1999), The Lady Vanishes (2013), The Wipers Times (2013), Seven Ages of Rock (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Julian Alistair Rhind-Tutt
Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1968
Doğum Yeri: West Drayton, Hillingdon, Middlesex, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Julian Rhind Tutt
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.83 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Oyuncu    
2023 Komedi Oyuncu 5.3 1,031
2022 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 2,413

Ben Çağırmadım
2020 52 Komedi Oyuncu 5.4 3,426
2019 51 Aksiyon Oyuncu 3.4 217
2019 Macera Oyuncu 8.0 568,396
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 17,816
2017 49 Aksiyon Oyuncu 3.4 427
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,640
2017 49 Dram Oyuncu 6.9 161

Bridget Jones'un Bebeği
2016 48 Komedi Oyuncu 6.5 82,159

Çizmeli Kedi
2015 47 Komedi Oyuncu 6.8 2,072
2015 47 Gerilim Oyuncu 4.5 964
2015 Dram Oyuncu 7.4 4,154
2015 Dram Oyuncu 5.0 44
2014 46 Aksiyon Oyuncu 6.4 533,244
2014 46 Biyografi Oyuncu 6.8 1,207
2014 Komedi Oyuncu 8.5 19,574

Zafere Hücum
2013 45 Aksiyon Oyuncu 8.1 512,447
2013 Savaş Oyuncu 7.0 1,443
2013 45 Dram Oyuncu 6.1 2,527
2013 45 Dram Oyuncu 7.2 353
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,375
2012 44 Komedi Oyuncu 5.7 25,922
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 4,132
2012 44 Belgesel Oyuncu 7.7 22
2011 Dram Oyuncu 8.0 11,000

Kafadar Prensler
2011 43 Macera Oyuncu 5.5 104,340
2010 Belgesel Oyuncu 7.3 14
2010 Dram Oyuncu 7.8 2,297

Ruh Eşi
2010 42 Komedi Oyuncu 5.0 548
2008 Korku Oyuncu 6.8 1,022
2008 Belgesel Oyuncu 7.7 78
2007 Dram Oyuncu 7.3 3,119

Yıldız Tozu
2007 39 Macera Oyuncu 7.6 284,881
2007 39 Macera Oyuncu 6.4 1,089
2007 39 Suç Oyuncu 7.3 1,679
2007 Belgesel Oyuncu 8.3 686
2005 Belgesel Oyuncu 7.8 638

Nehrin Kralı
2005 37 Dram Oyuncu 5.7 3,895
2004 Komedi Oyuncu 8.3 12,757

Bir Kralı Öldürmek
2003 35 Biyografi Oyuncu 6.2 3,398
2002 Belgesel Oyuncu 7.1 73
2002 34 Komedi Oyuncu 5.4 2,058
2001 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 218,728
2001 33 Dram Oyuncu 6.3 932
1999 Komedi Oyuncu 7.0 450

Aşk Engel Tanımaz
1999 31 Komedi Oyuncu 7.2 341,540
1999 31 Dram Oyuncu 5.9 4,150
1999 Komedi Oyuncu 8.2 742

Sefiller
1998 30 Suç Oyuncu 7.4 43,154
1998 30 Dram Oyuncu 7.4 267
1998 30 Dram Oyuncu 5.8 655

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 204,482

Aziz
1997 29 Aksiyon Oyuncu 6.2 72,158

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 12,661

Kral George'un Deliliği
1994 26 Biyografi Oyuncu 7.2 18,348
1993 25 Romantik Oyuncu 4.0 527
1991 Dram Oyuncu 6.5 91
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024