Giriş Kayıt
Simon Reynolds

Simon Reynolds (55)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Simon Reynolds, 11 Nisan 1969 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı.

P2 (2007), Geçit II (1990), The Prize Winner of Defiance, Ohio (2005), (2007) Testere 4 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Nisan 1969
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Matt ve Mara
2024 55 Dram Oyuncu 7.0 31
2023 Dram Oyuncu 7.3 1,402
2013 44 Dram Oyuncu 6.1 8,113
2012 43 Korku Oyuncu 6.2 13,143

Karanlık Gerçek
2012 43 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,276
2011 42 Dram Oyuncu 6.9 63
2009 Dram Oyuncu 7.6 57,482

Hain
2008 39 Aksiyon Oyuncu 6.9 59,147
2008 39 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.0 147

Zeka Pırıltısı
2008 39 Biyografi Oyuncu 7.0 17,838
2008 39 Komedi Oyuncu 4.0 131
2007 38 Korku Oyuncu 5.9 36,485

Testere 4
2007 38 Korku Oyuncu 5.9 165,140

Fedai
2006 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 52,446

Saatli Bomba
2006 Dram Oyuncu 4.6 608
2005 36 Biyografi Oyuncu 7.2 8,154

Karanlık Su
2005 36 Dram Oyuncu 5.6 65,454
2005 Dram Oyuncu 3.5 1,316

Kabus
2003 34 Dram Oyuncu 5.0 24,786
2002 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 36,323

Saklı Seçilmişler 2
2002 33 Gerilim Oyuncu 4.6 3,225
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 813

Uç Noktalar
1996 27 Suç Oyuncu 6.2 20,729
1996 Dram Oyuncu 6.4 925

Geçit II
1990 21 Fantastik Oyuncu 4.8 2,678
1988 Dram Oyuncu    
1985 16 Dram Oyuncu 5.9 398
1984 15 Gerilim Oyuncu 6.3 497
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film