Giriş Kayıt
Ignacio Rey

Ignacio Rey


Yapımcı

Ignacio Rey, yapımcı.

Días de vinilo (2012), Katili Öldürmek (2017), La memoria del agua (2015), (2016) Neruda (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Yapımcı 6.1 14

Katili Öldürmek
2017 Dram Yapımcı 7.1 676
2017 Dram Yapımcı 7.0 7
2017 Dram Yapımcı 4.9 49
2016 Dram Yapımcı 7.1 62
2016 Biyografi Yapımcı 6.9 8,177
2015 Dram Yapımcı 6.1 562
2015 Dram Yapımcı 6.2 332
2014 Dram Yapımcı 6.5 312
2014 Yapımcı 6.9 59
2012 Yapımcı 6.9 834
2011 Korku Yapımcı 5.3 1,427
2010 Komedi Yapımcı 6.3 173
2008 Komedi Yapımcı 5.6 92
1998 Dram Çeşitli 5.9 151
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019