Giriş Kayıt
Revathy

Revathy (56)


Oyuncu, Yönetmen

Asha Kelunni, 08 Temmuz 1966 Kochi, Kerala, Hindistan doğumlu oyuncu, yönetmen.

Major (2022), 2 States (2014), Ab Tak Chhappan (2004), Thevar Magan (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Asha Kelunni
Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1966
Doğum Yeri: Kochi, Kerala, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Revathi Menon | Revathy Menon | Revathi
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 56 Dram Yönetmen    
2022 56 Dram Oyuncu 8.9 62
2022 Komedi Oyuncu 6.3 284
2022 56 Dram Oyuncu 7.6 3,166
2022 56 Aksiyon Oyuncu 8.2 29,404
2019 53 Aksiyon Oyuncu 5.3 227
2019 53 Oyuncu 7.8 5,182
2017 51 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,867
2016 50 Dram Oyuncu 6.9 412
2014 48 Dram Oyuncu 7.2 3,894
2014 48 Oyuncu 5.7 1,244
2014 48 Dram Oyuncu 6.9 26,223
2012 46 Dram Oyuncu 6.0 266
2011 45 Aksiyon Oyuncu 3.7 791
2011 45 Dram Oyuncu 7.7 1,877
2009 43 Komedi Yönetmen 7.4 1,134
2007 41 Dram Oyuncu 5.4 1,740
2005 39 Komedi Oyuncu 7.2 410
2005 39 Dram Oyuncu 7.2 1,023
2005 39 Romantik Oyuncu 4.7 365
2004 38 Dram Oyuncu
Yönetmen
6.2 2,316
2004 38 Suç Oyuncu 7.8 9,002
2003 37 Dram Oyuncu 7.5 270
2003 37 Korku Oyuncu 6.3 3,594
2002 36 Aksiyon Oyuncu 5.2 466
2002 36 Oyuncu 6.0 1,916
1997 31 Dram Oyuncu 8.4 6,334
1995 29 Oyuncu 7.4 74
1993 27 Aksiyon Oyuncu 7.5 488
1992 26 Korku Oyuncu 7.1 1,191
1992 26 Dram Oyuncu 8.7 7,423
1991 25 Romantik Oyuncu 6.1 1,530
1984 18 Suç Oyuncu 7.2 275
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023