Giriş Kayıt
Johan Renck

Johan Renck (56)


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Johan Renck, 05 Aralık 1966 İsveç doğumlu yönetmen, oyuncu, yapımcı, senarist.

Çernobil (2019), Downloading Nancy (2008), The Last Panthers (2015), David Bowie: Lazarus (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1966
Doğum Yeri: İsveç
Diğer Bir İsmi: Stakka Bo
Burcu: Yay
Boyu: 1.90 m
8.5 (4 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizden Geriye Kalanlar
2023 Aksiyon Yönetmen 9.3 93,705

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71

Çernobil
2019 Dram Yönetmen
Yapımcı
9.4 762,748
2018 Yönetmen 6.3 27

David Bowie: Son Beş Yıl
2017 51 Belgesel Oyuncu 7.5 2,723
2016 Suç Yönetmen 7.3 3,783
2016 50 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
9.1 829
2015 Dram Yönetmen 7.9 53,854
2015 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.7 2,355
2014 Suç Yönetmen 6.6 544

Vikingler
2013 Aksiyon Yönetmen 8.5 538,434

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Yönetmen 8.1 1,002,053
2008 42 Dram Yönetmen 5.7 2,958
2008 Suç Yönetmen 9.5 1,906,910
1999 33 Müzik Yönetmen 8.3 1,148
1989 Game-Show Oyuncu 3.6 159
- Macera Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023