Giriş Kayıt
Johan Renck

Johan Renck (57)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Johan Renck, 05 Aralık 1966 İsveç doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu, senarist.

Çernobil (2019), Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu (2024), Downloading Nancy (2008), The Last Panthers (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1966
Doğum Yeri: İsveç
Diğer Bir İsmi: Stakka Bo
Burcu: Yay
Boyu: 1.90 m
8.5 (4 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu
2024 Macera Yönetmen
Yapımcı
5.8 8,780
2024 Aksiyon Yapımcı    
2023 Aksiyon Yönetmen 8.7 530,729

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71

Çernobil
2019 Dram Yönetmen
Yapımcı
9.3 869,858
2018 Yönetmen 5.4 34

David Bowie: Son Beş Yıl
2017 51 Belgesel Oyuncu 7.5 2,868
2016 Suç Yönetmen 7.2 3,997
2016 50 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
9.1 829
2015 Dram Yönetmen 7.9 58,770
2015 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.7 2,470
2014 Suç Yönetmen 6.6 554

Vikingler
2013 Aksiyon Yönetmen 8.5 585,038

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Yönetmen 8.1 1,085,428
2008 42 Dram Yönetmen 5.7 3,099
2008 Suç Yönetmen 9.5 2,145,873
1999 33 Müzik Yönetmen 8.4 1,175
1989 Game-Show Oyuncu 3.6 168
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024